Gruodį Klaipėdos senjorai kava mėgausis nemokamai

Gruodį Klaipėdos senjorai kava mėgausis nemokamai

Dalis Klaipėdoje veikiančių kavinių susivienijo ir gruodį rengia gražią akciją - senjorus kasdien vaišins kavos ar arbatos puodeliu.

Užsukus į akcijoje dalyvaujančią kavinę senjorams tereiks parodyti pensininko pažymėjimą.

"Tiesiog norime, kad senjorams advento laikotarpis būtų malonus. Kad jie galėtų neskaičiuodami pinigų užsukti į kavinę maloniai pabūti ir pabendrauti", - sakė viena iš šios gražios idėjos organizatorių, kavinės "Ateik ateik" savininkė Guoda Steigvilaitė.

Pasak jos, pasiūlymai dalyvauti šioje akcijoje buvo išsiųsti maždaug 70 uostamiestyje veikiančių kavinių. Prisijungti prie šios iniciatyvos sutiko 11.

KUR IR KADA? Šiose vietose visą gruodį nurodytomis dienomis ir valandomis pateikus pensininko pažymėjimą - kavos ar arbatos puodelis nemokamai.

Skirtingose kavinėse nurodytas skirtingas vaišinimo laikas, tačiau yra ir tokių kavinių, kurios žada visą gruodį senolius vaišinti kasdien.

"Tiesiog aš šitaip suprantu gerumo akcijas. Manau, kad gerus darbus reikėtų daryti iš esmės. Nesinorėjo, kad visa tai atrodytų tarsi būdas pasireklamuoti", - svarstė kiekvieną dieną nuo 8 iki 19 val. senjorus kava ir arbata žadančios vaišinti kavinės "Musangas" savininkas Mindaugas Gedvilas.

Pasak G. Steigvilaitės, tikslus sąrašas, kuriose kavinėse ir kuriuo laiku galima nemokamai gauti puodelį kavos ar arbatos, kol kas platinamas feisbuke. Taip pat jį bus galima rasti akcijoje dalyvaujančiose kavinėse ir kai kuriose mieste esančiose bibliotekose.

"Beje, matydami, kaip šis sąrašas aktyviai platinamas feisbuke, drąsiai galime paneigti mitą, esą pensininkai mažai naudojasi socialiniais tinklais", - nusijuokė G. Steigvilaitė.

Ji sakė neabejojanti, kad ši akcija gali tapti gražia tradicija, prie kurios kasmet, tikimasi, jungsis dar daugiau kavinių.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder