Gerumas kuria stebuklus

Gerumas kuria stebuklus

Yra metuose laikas, kuomet jaukumą ir šilumą galime net jausti tvyrant ore! Pakvimpa mandarinais, cinamono lazdelėm ir stebuklo laukimu! Būtent tada žodis GERUMAS suspindi naujomis spalvomis!

Šių metų gruodžio 15 d. nuo 10 val. Klaipėdos senamiesčio „Rotaract“ klubas kviečia savo gerumu prisidėti prie stebuklo kūrimo! Jau ketvirtus metus vykdome iniciatyvą, kurios metu Klaipėdos senamiestyje vaikščiojantys žmonės vaišinami gardžiais kepiniais, arbata ir kviečiami aukoti. Visos šiais metais surinktos lėšos bus skirtos trims šeimoms, auginančioms vaikus su raidos sutrikimais.

Norime, kad tuo metu, kai Jūsų gerumas kurs stebuklus, ore tvyrotų džiugesio, šilumos ir jaukumo akordai! Tad skirkite dieną ne vien kilniam tikslui įgyvendinti, o taip pat dovanokime laiką brangiausiems šeimos nariams! Nuobodžiauti atvykus į Teatro aikštę tikrai neleisime – mažieji galės pabendrauti su Kalėdų Seneliu, pūsti muilo burbulus, pasidaryti laikiną tatuiruotę, kol suaugusieji skanaus karštą šokoladą ir džiaugsis gražia akimirka!

Kokios Kalėdos be dovanų?! Visus ateinančius į Teatro aikštę raginame su savimi pasiimti po dovanėlę – nesvarbu mažą ar didelę –, kurią dovanų skrynioje galėsite pasikeisti ir išsirinkti bet kurią patikusią!

Dalinkimės gerumu, kurkime bendrystę ir prisidėkime prie to, kad pasaulis taptų gražesne ir geresne vieta gyventi!

2019 m. gruodžio 15 d. negalėsiančius atvykti į Teatro aikštę, bet norinčius prisidėti, kviečiame aukoti:

✅Gavėjas: Klaipėdos senamiesčio Rotaract klubas

✅Sąskaitos numeris: LT73 7044 0600 0806 8214

✅Mokėjimo paskirtis: Parama „Gerumas kuria stebuklus“

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder