Dviračių tako projektas masina rangovus

Dviračių tako projektas masina rangovus

Penktadienį Klaipėdos rajono savivaldybėje turėjo būti atplėšti vokai su pasiūlymais dėl dviračių tako Gargždai-Dovilai tiesimo. Tačiau dėl didžiulio rangovų susidomėjimo terminas nukeltas į rugpjūčio vidurį.

Klaipėdos rajono savivaldybės Viešųjų pirkimų skyriaus vedėjas Egidijus Gedrimas nurodė, kad sulaukus didelio susidomėjimo terminas pateikti pasiūlymus buvo pratęstas.

"Dėl didžiulio tiekėjų susidomėjimo vokų atplėšimą nukėlėme į rugpjūčio 12 dieną. Darbai perkami pagal techninį projektą, yra didelės apimties, todėl tiekėjai domisi, uždavinėja įvairius klausimus, nori išstudijuoti, ką mes perkame. Kad jie viską gerai išstudijuotų ir paruoštų gerus pasiūlymus, pratęsėme terminą", - aiškino E. Gedrimas.

Pašnekovas sakė, kad sulaukta net keliasdešimties užklausų, kurias pateikė įvairios įmonės.

"Iš dalies toks skaičius yra normalu, nes tai yra didelės apimties objektas, todėl tiekėjai nori kuo geriau viską įvertinti, kad vėliau nekiltų kokių nors problemų", - sakė E. Gedrimas.

"Vakarų ekspresas" jau rašė, kad rajono Savivaldybė ieško, kas imsis atlikti dviračio tako statybos darbus: atliks paruošiamuosius darbus, nuties taką, įrengs nuovažas, kelio ženklus ir kt. Būsimojo dviračių tako trasoje suprojektuotos trys dviračių poilsio aikštelės, kuriose numatyta pastatyti suoliukus, šiukšlių dėžes, dviračių stovus.

Planuojamas tako plotis - 2,5 m, ilgis - 2,5 km. Ties Dovilų I karjeru planuojama įrengti kelio estakadą, kuria vykdami gyventojai ir poilsiautojai galės grožėtis gamta ir vandens telkinio panorama.

Bendra projekto sąmatos vertė - beveik 500 tūkst. eurų, šiemet darbams Savivaldybė ketina skirti 80 tūkst. eurų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder