Duobės Lypkių gatvėje bus sutvarkytos

Duobės Lypkių gatvėje bus sutvarkytos

Uostamiesčio gyventojai kreipėsi į "Vakarų ekspreso" redakciją prašydami padėti išspręsti jau nuo rudens jų gyvenimą sunkinančią problemą. Lypkių gatvėje remonto darbų metu buvo perkastas asfaltuotas kelias. Atėjus šalčiams ir darbams sustojus, liko aštrios duobės, dėl kurių važiuoti šiuo keliu pasidarė nebeįmanoma.

Klaipėdos miesto gyventoja Rasa tikino, jog dėl Lypkių gatvėje esančios problemos kreipėsi į uostamiesčio Savivaldybę, tačiau jokio atsakymo nesulaukė, o už darbus atsakingos įmonės taip pat rasti nepavyko.

"Rudenį buvo pradėti vykdyti kelio remonto darbai, keliose vietose asfaltuotą kelią perkasė, tikriausiai dėl apšvietimo. Bet atėjus šalčiams darbai buvo sustabdyti. Mes šiuo keliu važinėjam į darbus, čia važiuoja tikrai daug žmonių, net ir sunkiasvoris transportas. Ir tie perkasti grioviai išsidaužė, pasidarė aštriais kampais, juk tai yra kirstas asfaltas. Ten net ir po balomis yra didžiulės duobės, tikrai baisu važiuoti, nes galima ten ir padangas prakirsti. Su žemesne mašina žmonės net nebevažiuoja, nes tikrai gali užsikabinti", - pasakojo Rasa.

Klaipėdos miesto savivaldybės Statybos ir infrastruktūros skyriaus vyriausioji specialistė Vaida Tkačik patikino, jog Savivaldybė problemą žino ir kelias tikrai bus sutvarkytas.

"Problema yra žinoma. Rangovas jau pirmadienį buvo informuotas apie problemą ir trečiadienį turėjo užpilti duobes. Tikrai duobės bus užpiltos skalda. Dabar yra technologinė pertrauka, tad rangovui reikia papildomai organizuoti personalą tam, kad galėtų tai padaryti, bet tikrai bus viskas sutvarkyta, duobių nepaliksime", - sakė V. Tkačik.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder