Dovanų maišą Kalėdų senelis traukė iš 9 metrų gylio

Dovanų maišą Kalėdų senelis traukė iš 9 metrų gylio

Paskutinis gruodžio sekmadienis prieš didžiąsias metų šventes uostamiestyje buvo netradicinis: be sniego, be skriejančių elniukų, tempiančių roges. Tačiau mažųjų klaipėdiečių nuotaika buvo puiki: stebuklingų Kalėdų švęsti pakvietęs Klaipėdos baseinas surengė originalią popietę vandenyje.

Kalėdų senelis po vandeniu, į 9 m gylį šachtoje panardinta puošni eglutė, po kuria mažųjų plaukikų laukė įspūdingo dydžio dovanų maišas.

Šurmuliu, šypsenomis ir laukimu Klaipėdos baseinas prisipildė nuo ryto: artėjančios šventės nuotaiką skleidė ir savo rankomis sukurtus stebuklus vykusioje mugėje pristatė Klaipėdos rajono, Lapių pagrindinės mokyklos socialinis globos padalinys, BĮ Klaipėdos socialinių paslaugų centras “Danė”, VšĮ „Elgesio sprendimai“ – atstovai.

Šventiniai kepiniai, dirbiniai iš medžio ir molio ir kiti mažųjų kūrėjų darbeliai įžiebė Kalėdų ugnelę ir šildė dovanėlių artimiesiems atvykusių įsigyti širdis.

Mugės dalyviams Klaipėdos baseinas dovanojo pramogas vandenyje ir pirčių zonoje, kvietė į šventinę popietę. Visus pasiruošimo darbus užbaigti savo padėjėjams elfams ir nykštukams patikėjęs Kalėdų senelis rado laiko specialiai atvykti iš Laplandijos.

Labiausiai lauktas svečias džiaugėsi galimybe ne tik aplankyti mažuosius plaukikus Klaipėdoje, bet ir sugrįžti bent trumpam į vienintelę ir giliausią Lietuvoje Kalėdų rezidenciją po vandeniu.

Tiesa, Kalėdų seneliui taip patiko nardymas, kad Alisai iš „Stebuklų šalies“ ir vaikučiams teko įdėti pastangų, kad paskatintų senelį su dovanų maišu kuo greičiau išnerti į vandens paviršių.

„Eglutę nardymo šachtos dugne narai įžiebia jau antri metai. Šiais metais nusprendėme plėsti stebuklingų Kalėdų koncepciją ir dar daugiau dėmesio skirti Klaipėdos baseiną lankantiems vaikams. Daug pramogų, vandens purslų, gera nuotaika, dovanėlės ir laikas, kurį vaikai prisimins net tada, kai patys taps tėvais  -  ar galime svajoti apie didesnius stebuklus, tampančiais tikrove“, -  džiaugėsi Klaipėdos baseino vadovė Ieva Vaičiurgė, linkėdama ir vaikams, ir jų tėveliams nuostabiausių šventinių akimirkų Šv. Kalėdų rytą.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder