Direktoriaus ieškos iš naujo

Direktoriaus ieškos iš naujo

Klaipėdos miesto savivaldybė atšaukė kovo 26 d. paskelbtą viešą konkursą BĮ Klaipėdos kultūros ir rekreacijos centro direktoriaus pareigoms eiti.

Viena pagrindinių to priežasčių – po paskelbto viešo konkurso sulaukta tik dviejų pretendentų pareiškinių dokumentų, iš kurių vienas – neatitiko konkurso sąlygų. Taip pat viešoje erdvėje buvo pasirodę abejonių, kad konkurso sąlygos gali neatitikti visų konkurso skaidrumui užtikrinti būtinų reikalavimų.

Savivaldybės Sporto ir kūno kultūros skyriaus vedėjo Manto Bagočiaus teigimu, siekiant, kad konkurse į BĮ Klaipėdos kultūros ir rekreacijos centro direktoriaus pareigas būtų sulaukta kuo didesnio skaičiaus pretendentų paraiškų bei konkurso eiga būtų kuo skaidresnė, nuspręsta patikslinti konkurso sąlygose nurodomą BĮ Klaipėdos kūno kultūros ir rekreacijos centro direktoriaus pareigybės aprašymą bei konkursą skelbti iš naujo.

Žinia, kovo 26 d. skelbtame konkurse galėjo dalyvauti asmenys, turintys ne mažesnį kaip 5 metų pedagoginio ar vadybinio darbo stažą. Manoma, kad tai sukėlė tam tikrų nesusipratimų, traktuojant, kad pretendentas privalo turėti aukštąjį ar jam prilyginamą pedagoginės krypties išsilavinimą.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder