Dingusiojo lenko dukra prašo pagalbos

Dingusiojo lenko dukra prašo pagalbos

Toliau ieškoma sekmadienio vakarą iš lenkų jachtos iškritusio vyro. Socialiniame tinkle „Facebook“ plinta pagalbos prašymas, kurį skelbia dingusiojo dukra Martyna Masłowska.

„PAGALBOS! PAGALBOS! Tikiu feisbuko galia!!! Vakar netoli Klaipėdos uosto sudužo jachta Lilla W. Iki šiol vienas asmuo nerastas. Tai mano tėvas. Vyras baltas, plikas, 196 cm ūgio. Gelbėjimo tarnybos nustojo ieškoti jūroje. Jei ką nors apie tai žinote, maldauju, parašykite. Gal vaikštote prie jūros, prašau, stebėkite pakrantę. SURASKIME JĮ!!!“ - tokiais žodžiais į žmones kreipiasi mergina.

Portalas VE.lt primena, kad sekmadienio vakarą prie Klaipėdos uosto vartų apvirto jachta „Lilla W“.

Policijos departamento duomenimis, per nelaimę išgelbėti penki asmenys: 1989, 1969 ir 1998 metais gimusios moterys bei 1970 ir 1989 metais gimę vyrai. Jie šiuo metu gydomi ligoninėje. Patvirtinta, kad žuvęs apie 65 metų asmuo buvo laivo kapitonas.

Visi septyni įgulos nariai buvo Lenkijos piliečiai.

Prie uosto vartų, tik prie šiaurinio molo, analogiška nelaimė įvyko ir lygiai prieš metus. Audringa jūra į krantą išmetė regatoje dalyvavusią jachtą „Defiance“. Gyvas liko tik vienas įgulos narys. Prie jachtos virvėmis prisirišusi dvyniolikmetė Olesia Orlova mirė ligoninėje. 59 metų kapitono Olego Zelenino ir jo 36 metų sūnaus Dmitrijaus Zelenino kūnus Baltija grąžino po kelių dienų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder