Dėmesys autobusų įvažoms

Dėmesys autobusų įvažoms

Ketvirtadienį vykusiame pasitarime dėl gatvių, šaligatvių ir kiemų priežiūros žiemos sezono metu buvo išreikštas susirūpinimas dėl prie autobusų stotelių atsirandančių provėžų.

Anot Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo Andriaus Dobranskio, rangovai patikino, kad į šią situaciją bus kreipiama daugiau dėmesio - šios vietos bus valomos atidžiau.

Pasitarimo metu buvo aptarta šiuo metu esama situacija gatvėse, taip pat buvo kalbama apie technikos paruošimą, mišinio, skirto keliams ir šaligatviams barstyti, turimą kiekį.

"Gavome rangovų patikinimą, kad jie yra visiškai pasiruošę, rezervai šaltajam metų sezonui taip pat yra sukaupti tokie, kokie yra reikalingi", - teigė A. Dobranskis.

Pasitarime buvo išreikštas susirūpinimas dėl žiemos metu atsirandančių provėžų prie autobusų stotelių. Autobusai važiuodami prie stotelės užklimpsta ir negali pajudėti. Dėl šios priežasties dažnai atsiranda nuokrypių nuo grafikų, nes vairuotojams nebepavyksta jų laikytis.

"Rangovų teigimu, bus skiriama daugiau dėmesio šiai problemai. Kad tokia situacija nebesusidarytų, autobusų įvažos bus atidžiau valomos ir barstomos mišiniu", - patikino pavaduotojas.

Taip pat buvo akcentuojamas ir daugiabučių kiemų valymas. "Komunikuosime su daugiabučių kiemų administratoriais ir bendrijomis, kad kiemai būtų prižiūrimi. Patikinome, kad bus vykdoma viešosios tvarkos kontrolė ir, jeigu matysime, kad administratoriai nesilaiko taisyklių, bus taikomos baudos. Tačiau tikimės, kad visi aiškiai supras savo atsakomybes ir šios praktikos taikyti nereikės", - vylėsi pašnekovas.

A. Dobranskio teigimu, bus kontaktuojama ir su ugdymo įstaigų vadovais. Kadangi didžioji jų dalis yra įsikūrusios vietose, kuriose vyksta nuolatinis žmonių judėjimas, bus prašoma, kad teritorijos, kurios yra aplink ugdymo įstaigas, taip pat būtų valomos.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder