Dėl riedlenčių aikštelės - tarptautinis konkursas

Dėl riedlenčių aikštelės - tarptautinis konkursas

Klaipėdos savivaldybės administracijoje atplėšti vokai su pasiūlymais tvarkyti Sąjūdžio parko reprezentacinę dalį, prieigas prie Šv. Juozapo Darbininko bažnyčios bei įrengti čia riedlenčių ir BMX dviračių aikštelę.

Savivaldybės administracijos Viešųjų pirkimų skyriaus vedėja Vilma Marcinkevičienė informavo, jog rangos darbų konkursui įmonės iš Lietuvos ir Latvijos pateikė 5 pasiūlymus.

"Tie pasiūlymai bus vertinami maždaug 2 mėnesius. Jeigu konkursas vyks sklandžiai, be pretenzijų, jau šį rudenį galėsime pasirašyti sutartį su nugalėtoju ir pradėti darbus", - prognozavo V. Marcinkevičienė.

Sutartis su konkurso laimėtoju bus sudaroma dvejų metų laikotarpiui. Rangovas įsipareigos Sąjūdžio parke, 2,71 ha plote, įrengti apšvietimą, nuotekų komunikacijas, pasivaikščiojimo takus, suoliukus, pasodinti želdinius.

Sudėtingiausia šio projekto dalis - aikštelės riedlentininkams, riedutininkams ir BMX dviračiams įrengimas. Tikimasi, kad ekstremaliam sportui skirta aikštelė bus geriausia Lietuvoje: išlieta iš betono ir skirta ne tik pradedantiesiems, bet ir pažengusiems sportininkams, tinkama riedlenčių, riedučių ir BMX dviračių varžyboms organizuoti.

Savivaldybė šiems Sąjūdžio parko tvarkymo darbams numačiusi skirti 1,3 mln. eurų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder