Briedė su briedžiukais tarnybų nesudomino

Briedė su briedžiukais tarnybų nesudomino

Trečiadienio rytą socialiniuose tinkluose pasklido nuotraukos - Šiaurės prospekte ir Liepų gatve klaidžiojo briedė su dviem briedžiukais.

„Vaikus veda į mokyklą", - juokavo vienas klaipėdietis. „Tikrina vairuotojų budrumą" - komentavo kitas.

„Facebook" nuotr.

Juokas juokais, tačiau stambūs gyvūnai judriose miesto gatvėse kėlė realų pavojų. Galiausiai pilietiškiems vyrams iš vienos netoliese esančios įmonės pavyko įvaryti briedę su briedžiukais į aptvertą įmonės teritoriją.

Kitos šalia esančios įmonės darbuotojas Remigijus VE.lt pasakojo, kad buvo skambinta policijai, „Nuarui", aplinkosaugininkams. Atvažiavo tik policijos ekipažas, tačiau pareigūnai, įvertinę situaciją, pareiškė, kad tai ne jų reikalas, tuo esą turėtų užsiimti aplinkosaugininkai.

16 val. briedė su briedžiukais vis dar buvo įmonės teritorijoje. „Atsargia, ji pikta y", - perspėjo čia dirbantis vyras.

„Pasilikęs darbuotojas palauks iki vakaro, iki kokių 20-21 val., po to bandys gyvūnus išvaryti iš aikštelės, o koks bus tolesnis jų likimas, niekas nežino, gal automobilis juos partrenks", - teigė Remigijus.

 


 

Papildyta: trečiadienio vakarą, apie 20 val., jau sutemus, įmonės darbuotojai atidarė vartus ir išleido briedžių šeimynėlę iš teritorijos.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder