Bendruomenės laukia nepaprasta šventė

Bendruomenės laukia nepaprasta šventė

Jau šį savaitgalį Klaipėdos rajone esančio Aukštkiemių kaimo bendruomenės laukia ypatinga šventė, kurioje dalyvaus ne vienas garsus šalies atlikėjas.

Šį šeštadienį Žaliojo Slėnio stadione prasidėsianti šventė "Vasarą palydint" nuo 10 valandos ryto kvies žiūrovus varžytis sporto rungtyse.

"Vien rungtynėse numatome apie 100 dalyvių", - sakė vienas šventės organizatorių Eurelijus Žukauskas

Nepamiršti ir mažieji - nuo 16 valandos jie galės susipažinti su žirgais, linksmintis ant batuto, žaisti su animatore.

16. 30 val. atvykę ugniagesiai pristatys savo veiklą. 17 valandą bus apdovanojami sportininkai, o štai 18 valandą laukia šventinis koncertas, kuriame pasirodys grupės "Tabasco" nariai, Steponas Januška, Vilius ir Violeta Tarasovai.

"Renginio idėja kilo tada, kai mūsų bendruomenė tapo itin aktyvi. Atsirado žmonių, mėgstančių sportuoti. Gavome paramą įrengti krepšinio aikštelę, o už žmonių surinktus pinigus įrengėme Žaliojo slėnio stadioną. Taigi, kilo idėja padaryti šiems geriems žmonėms šventę", - sakė E. Žukauskas

Jis pasakojo, kaip prisikvietė koncertuoti garsius Lietuvos atlikėjus. "Su Viliumi ir Violeta esame draugai, gerai su jais sutariame. Jie mielai sutiko net mus paremti - atvyks padainuoti už simbolinę kainą. Steponą Janušką ir grupę "Tabasco" taip pat esu ne kartą sutikęs ir bendravęs. Man labai patiko jų pasirodymai. Taigi, pakvietėme ir juos", - kalbėjo jis.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder