Atnaujins žuvies paviljoną

Atnaujins žuvies paviljoną

Revoliucijų nebus, tačiau kosmetinių pakeitimų nusimato, teigia kiek daugiau nei savaitę bendrovei "Naujasis turgus" vadovaujantis Viačeslavas Karmanovas.

Iki tol miesto savivaldybės administracijos direktoriumi dirbęs V. Karmanovas prie savivaldybės valdomos bendrovės "Naujasis turgus" vairo stojo nuo Naujųjų metų.

"Naujasis turgus" visada buvo vienas iš geriausių ne tik Klaipėdoje, bet ir Lietuvoje. Viskas sutvarkyta, viskas gerai. Tačiau pasikeitimų ateityje bus", - teigė naujasis turgavietės vadovas.

Pasak V. Karmanovo, pirmiausia numatoma pertvarkyti įmonės vidinę struktūrą.

"Reikia atlikti gilesnę analizę, tačiau iš pirmo žvilgsnio matau, kad yra rezervų. Šiuo metu analizuojame kiekvienos pareigybės aprašymą. Darbuotojų struktūra keisis į mažąją pusę. Revoliucijų tikrai nebus, bet kosmetinių pakeitimų nusimato", - teigė V. Karmanovas.

Jo manymu, turguje iki šiol mažai dėmesio skirta naujų pirkėjų pritraukimui. Todėl siekiant, kad turgus taptų didesniu miestiečių traukos objektu, numatomos aktyvios viešųjų ryšių akcijos, bus organizuojami įvairūs renginiai ir kt. Taip pat ketinama išklausyti ir vietos prekeivių nuomonės bei pasiūlymų, kaip ateityje gerinti turgaus veiklą.

"Viena iš artimiausių užduočių - perskaičiuoti prekeiviams taikomus tarifus. Jie nekeisti nuo 2008-ųjų vasario. Per tą laiką išaugo degalų, elektros, komunalinių paslaugų kainos. Nemanau, kad įkainiai didės, tačiau noriu įrodyti, kad šiuo metu taikomi tarifai yra ekonomiškai pagrįsti", - pažymėjo V. Karmanovas.

Turgaus direktoriaus teigimu, šiemet numatoma atnaujinti žuvies paviljoną bei pakeisti apie 30 čia esančių prekybinių vitrinų. Kitąmet prekybines vitrinas ketinama keisti ir mėsos paviljone.

Tuo metu Minijos gatvėje esančio ir "Naujajam turgui" priklausančio turgelio ateitis kol kas neaiški.

"Yra paruoštas detalusis planas. Pagal jį ten turėtų atsirasti vieno aukšto apie 220 kv. m ploto naujas paviljonas. Reikia išanalizuoti, kada šį projektą būtų galima įgyvendinti. Investicijos į jį siektų apie 1,5 mln. litų.

Nors įmonė ir galėtų pradėti šio projekto įgyvendinimą artimiausiu metu, tačiau vertėtų įvertinti miesto ekonominę situaciją. Gal ne šiemet, bet kitais metais kažkokių pokyčių šiame turgelyje bus", - sakė V. Karmanovas.

Pasak direktoriaus, iki gegužės bendrovė turi savivaldybei pateikti turgaus veiklos planą ateinantiems trejiems metams.

"Iki to laiko tikimės sudėlioti ateities investicijų planus. Pavyzdžiui, anksčiau planuota šalia turgaus pastatyti daugiaaukštę automobilių stovėjimo aikštelę. Manau, kad turgavietė ateityje turėtų tapti viešojo transporto susikirtimo tašku, kaip, pavyzdžiui, yra prie miesto ligoninės, iš kur kursuoja miesto ir priemiestinių autobusų maršrutai. Tokiu atveju daugiaaukštė automobilių stovėjimo aikštelė bus būtina", - teigė V. Karmanovas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder