Atkreipė dėmesį į gatvių remonto trūkumus

Atkreipė dėmesį į gatvių remonto trūkumus

Klaipėdos miesto savivaldybės meras Vytautas Grubliauskas viešai kreipiasi į šį pavasarį gatves remontuojančias įmones, darbų užsakovus ir prižiūrėtojus, ragindamas griežtai laikytis visų teisės aktais nustatytų reikalavimų.

„Visus mus prislėgusi Covid-19 viruso pandemija nėra priežastis dirbti atmestinai, nekokybiškai, nesaugant tiek savo, tiek eismo dalyvių sveikatos“,- teigia V. Grubliauskas.

Meras atkreipė ir savivaldybės administracijos vadovų dėmesį, kad gatves „lopyti“ labai skubama, ir tai yra gerai: dėl karantino mieste yra mažiau intensyvus eismas, nei įprastai pavasarį. Tačiau, pasak jo, jaučiamas tam tikras kelininkų atsipalaidavimas organizuojant darbus: trūksta įspėjamųjų kelio ženklų, neaiškios remonto vietų apvažiavimo schemos ir panašiai. Eismo dalyviai kartais priversti pažeisti taisykles, nes kitaip negali aplenkti remontuojamų kelio ruožų. Ką bekalbėti apie eismo saugumą.

Meras taip pat suabejojo ir dėl gatvių „lopymo“ kokybės: susidaro įspūdis, kad vietomis gatvių danga po remonto tapo net prastesnė. Mieste jau būta precedentų, kai rangovus teko priversti darbus perdaryti kokybiškai.

„Todėl kviečiu visus susikaupti, darbuotis nuoširdžiai ir pagal nustatytą tvarką, kad darbus pabaigus galėtume džiaugtis, o ne aiškintis, kas ką ir kodėl padarė ne taip“,- sako V. Grubliauskas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder