Antrokams ieško baseino

Antrokams ieško baseino

Rugpjūčio pradžioje turėtų paaiškėti, kur ateinančiais mokslo metais Klaipėdos antrokai mokysis plaukti. Klaipėdos miesto savivaldybė pasiūlymų iš šią paslaugą galinčių suteikti įstaigų laukia iki rugpjūčio 3 dienos.

Uostamiesčio valdžia kiek anksčiau nusprendė, kad visi Klaipėdoje gyvenantys antrokai turi išmokti plaukti. Todėl buvo nuspręsta, kad ateinančiais mokslo metais kiekvienam jų bus skirta po 18 plaukimo pamokų.

Jau paskelbtas supaprastintas pirkimas, kurį įvykdžius ir paaiškės, kurioje įstaigoje šios plaukimo pamokos galėtų vykti.

Pasak pirkimą vykdančių specialistų, gali būti ir taip, kad sulaukus pasiūlymų teks moksleivių srautus paskirstyti į kelis uostamiestyje esančius baseinus.

Skelbiama, kad pirkimas skaidomas į dvi dalis po du srautus. Pirmoje pirkimo dalyje numatyti du srautai po maždaug 439 mokinius, antroje dalyje - du srautai po 477 mokinius. Iš viso ateinančiais mokslo metais numatyta suteikti galimybę lankyti baseiną per 1 800 antrokų.

Užsiėmimai baseine vyks per kūno kultūros pamokas. Anksčiau buvo kalbėta, kad į baseiną vaikai bus vežami už Savivaldybės lėšas. Skaičiuota, kad naujovei įgyvendinti iš viso reikės beveik 200 tūkstančių eurų.

Prieš keletą metų atliktos apklausos duomenimis, uostamiestyje visiškai plaukti nemoka penktadalis mokinių.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder