Akcijos "Jamam" metu - pigesnė prenumerata

Akcijos "Jamam" metu - pigesnė prenumerata

Šį šeštadienį Klaipėdos prekybos ir pramogų centre "Akropolis" vyksiančios didžiųjų nuolaidų akcijos "Jamam" metu savo pasiūlymą centro lankytojams tradiciškai pateiks ir dienraštis "Vakarų ekspresas".

"Akropolio" Vokiečių alėjoje (prie centrinio įėjimo) įsikūrusiame redakcijos klientų aptarnavimo skyriuje dienraštį "Vakarų ekspresas" šiems metams bus galima užsisakyti 20 proc. pigiau - mėnesio prenumeratos kaina bus ne 5, o 4 eurai. Prenumeruoti galima įvairiems periodams - mėnesiui, dviem ar iki pat metų galo.

Norintieji sutaupyti dar daugiau galės pasinaudoti ir 2017-iesiems skirtos mažiausios kainos prenumeratos akcija. Jos metu ateinantiems metams mūsų laikraštį galima užsisakyti tik už 39 eurus. Tai - net 21 euru arba 35 proc. mažiau nei įprastinė kaina.

"Vakarų ekspresas" savo prenumeratoriams bei skaitytojams pažada, kad ir kitąmet jis teiks prioritetą būtent spausdintam žodžiui, o ne internetui. Tad išsamios, unikalios dienraščio žurnalistų parengtos publikacijos pirmiausia buvo, yra ir bus skirtos mūsų laikraščio skaitytojams ir tik gerokai vėliau jas bus galima rasti portale www.VE.lt.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder