Akcijos "Jamam" metu - du "Vakarų ekspreso" pasiūlymai

Akcijos "Jamam" metu - du "Vakarų ekspreso" pasiūlymai

Didžiausia Lietuvoje mažmeninės prekybos nuolaidų akcija vadinamoje pramogų centruose "Akropolis" vykstančioje "Jamam" dienoje tradiciškai dalyvauja ir "Vakarų ekspresas". Šįkart siūlome ne tik gerokai pigiau užsiprenumeruoti mūsų dienraštį ateinantiems metams, bet ir perpus pigiau įsigyti suvenyrą, kuris ilgus metus primins kitąmet iš apyvartos pasitraukiantį litą.

Šeštadienį vyksiančios "Jamam" akcijos metu uostamiesčio "Akropolio" Vokiečių alėjoje (prie centrinio įėjimo) įsikūrusiame redakcijos klientų aptarnavimo skyriuje dienraštį "Vakarų ekspresas" 2015-iesiems Klaipėdos gyventojai galės užsiprenumeruoti net ketvirtadaliu pigiau nei įprastai. Kitų metų prenumerata jiems atsieis ne 192 (55,61 Eur), o tik 144 litus (41,71 Eur). Mažesnė kaina šiemet tikrai jau nebebus pasiūlyta.

Kitąmet 25-erių metų sukaktį minėsiantis "Vakarų ekspresas" savo skaitytojus ir 2015-aisiais toliau pasieks su tradiciniais teminiais puslapiais, skirtais Vakarų Lietuvai, eismo bei automobilių aktualijoms ir naujovėms, sveikatai, ekonomikai, jūriniam sektoriui, kultūrai, televizijai, savaitgalio skaitinių priedu "Šeštadienis", išsamiu visos savaitės renginių gidu "Laisvalaikis", unikaliu rašinių ciklu "Klaipėdos akvarelės". Taip pat skaitytojams esame paruošę ir naujieną, susijusią su dienraščio 25-mečiu, bet kol kas ją išlaikysime paslaptyje.

Nuoširdžiai tikimės, kad tie klaipėdiečiai, kurie dar nespėjo užsiprenumeruoti mūsų dienraščio, pasinaudos šia galimybe sutaupyti ir 2015-aisiais kartu su "Vakarų ekspresu" toliau mėgausis skaitymo malonumu, o galbūt ir padovanos tokią galimybę savo artimui ar draugui - juk dienraščio prenumerata yra tokia dovana, kuri apie jus primins visus metus.

Dar didesnė nuolaida - net 50 proc. - akcijos metu bus taikoma rinkiniui su lito banknotų pavyzdžiais ir dėklu monetoms. Jis kainuos ne 9,99 lito (2,89 Eu), o 4,99 lito (1,45 Eu).

Norintieji gauti daugiau informacijos apie šias akcijas, gali skambinti tel. 8 650 51131.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder