"1000 Vilties kilometrų" skleis svarbią žinią

"1000 Vilties kilometrų" skleis svarbią žinią

Prieš šešerius metus pradėję, šiemet jie tęsia savo kelionę. Dar 1000 kilometrų bus nuvažiuota vardan vilties, meilės, tikėjimo ir palaikymo. Liepos 4-5 dienomis Lietuvos miestų ir miestelių gatves sudrebins motociklų gaudesys, kuris skelbs, kad viltis gyva, kad noras padėti šalia esančiam neišblėso.

Liepos 4 – 5 dienomis vyks kasmetinis „Vilties miesto“ renginys „1000 Vilties kilometrų“. Šiemet apie 50 motociklų pajudės nuo Klaipėdos Šv. Pranciškaus onkologijos centro ir skleis žinią apie šio centro veiklą Plungės, Telšių, Kelmės, Panevėžio, Anykščių, Molėtų, Ukmergės, Alytaus, Prienų, Kauno, Jurbarko, Tauragės gyventojams. Pasak akcijos koordinatorės Astos Mačiulaitienės, prieš šešerius metus baikeriai važiavo, kad pristatytų centro idėją Lietuvos gyventojams ir padėtų rinkti lėšas centro statybai. Po šešerių metų jie nesustoja ir garsiai skelbia, kad centre laukiamas kiekvienas, užkluptas žinios apie ligą. Sergantieji nėra vieni. Klaipėdos Šv. Pranciškaus onkologijos centre pagalbą ras kiekvienas atvykęs.

Drauge su baikeriais keliaus ir brolis pranciškonas Evaldas Darulis. Brolių ir baikerių draugystė padeda skleisti žinią, kad bendras tikslas suvienija visus. Šiemet motociklininkus palaiko ir Lietuvos Respublikos prezidentė Dalia Grybauskaitė, kuri siunčia akcijos dalyviams šalies vėliavą. Ją motociklininkai pagarbiai vešis kartu kaip vieningos, tikinčios, mylinčios ir palaikančios šalies simbolį.

Baikeriai nuo Klaipėdos Šv. Pranciškaus onkologijos centro pajudės liepos 4 d. 8 val. Ryto, o sutiktuvės planuojamos liepos 5 d. 20 val. Laukiami visi norintys išlydėti ar pasitkti grįžtančius motociklistus.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder