Niujorke klaipėdietės uraganas neišgąsdino

Niujorke klaipėdietės uraganas neišgąsdino

Niujorko filmų akademijoje (New York Film Academy) studijuojanti klaipėdietė Brigita Čajauskytė neseniai praūžusio didžiojo štormo metu šoko ar kitokios žalos nepatyrė. Buvusi Vytauto Didžiojo gimnazijos auklėtinė "Vakarų ekspresui" pasidžiaugė, kad Midtaune (Manhetenas), kur ji gyvena, netgi nebuvo dingusi elektra.

"Žmonės labiausiai panikavo prieš štormą: jie tuštino parduotuvių lentynas kaip pašėlę, bėgiojo ir stumdėsi... Tačiau daug buvo ir tokių, kurie rūpinosi ir teiravosi, ar viskas gerai... - pasakojo Brigita. - Midtaunas, kuriame gyvenu, didelių nuostolių nepatyrė, net elektra nebuvo dingusi, o per patį uraganą net picerija priešais dirbo! Bet keletu blokų žemiau viskas buvo užlieta vandens ir žmonės skendėjo tamsoje."

B. Čajauskytė Niujorko filmų akademijoje studijuoja muzikinio teatro specialybę, džiaugiasi turiningomis paskaitomis bei kvalifikuotais, griežtais ir jaunatviškais dėstytojais. "Jie visi dirba Brodvėjaus versle, tad puikiai žino, ko ir kiek reikia. Todėl kai baigsiu akademiją, atsivers puikios galimybės įsilieti į muzikos ir kino industriją", - džiaugėsi mergina.

Brigita sakė pasiilgusi Lietuvos ir lietuvių, tačiau ateitį vis dėlto siejanti su JAV. "Lietuvoje su muzikine kultūra ne kažin kas... Nors kita vertus, kartais pagalvoju, kad tai, ką gavau čia, paskaitose, norėčiau perduoti mūsų studentams ir dėstytojams..." - svarstė klaipėdietė.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder