Birželio 1-ąją - šuolis į vasarą!

Birželio 1-ąją - šuolis į vasarą!

Klaipėdos miesto savivaldybės Atviros erdvės jaunimo centras ir Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas bei daugybė kitų įstaigų ir organizacijų birželio 1 d. dovanoja vaikams bei jaunimui netradicinį renginį "Šuolis į vasarą", skirtą paminėti Tarptautinei vaikų gynimo dienai.

Vaikus ir jaunimą paminėti tarptautinę vaikų gynimo dieną netradiciškai kvies įstaigos ir organizacijos, kurios gina, saugo, padeda mažiesiems mūsų visuomenės nariams. Beveik visą dieną truksiantis renginys leis iš arčiau susipažinti su įvairiomis specialiosiomis tarnybomis, jų darbo ypatumais, suteiks galimybę išbandyti, ką reiškia būti vienos ar kitos tarnybos komandos nariu. Savo programas ir pasirodymus pristatys Klaipėdos apskrities VPK Kelių policijos biuras bei patrulių rinktinė, Pakrančių apsaugos kinologų rinktinė, KASP Žemaičių apygardos 3-ioji rinktinė, Klaipėdos apskrities Priešgaisrinė gelbėjimo valdyba ir jaunieji gaisrininkai, Lietuvos Raudonojo Kryžiaus draugijos Klaipėdos miesto komiteto savanoriai.

Menines programas rodys M. Mažvydo progimnazijos šokių kolektyvas, HIP&GO šokių grupė, AJP šokių studija, lopšelis-darželis "Volungėlė", "Aukuro" gimnazijos mokiniai. Aitvarus į dangų skraidins Klaipėdos miesto moksleivių saviraiškos centro aviamodeliuotojų būrelio nariai, laivelius tvenkinyje plukdys „Aukuro“ gimnazijos mokiniai, o mažieji šventės dalyviai turės galimybę spalvotomis kreidelėmis išpiešti pilkus pasivaikščiojimo takus. Ir kokia gi šventė be torto – renginio pabaigoje visi šventės dalyviai bus vaišinami Klaipėdos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato ir Klaipėdos apskrities Priešgaisrinė gelbėjimo valdybos dovanojamu tortu.

Gausus tarnybų, įstaigų ir organizacijų būrys, organizuodamas šį renginį tikisi suteikti ne tik smagų laiką, tačiau ir iš arčiau pristatyti tarnybas bei įstaigas, kurios labiausiai prisideda prie saugaus vaikų ir jaunimo pasaulio.

Renginys "Šuolis į vasarą" vyks birželio 1 d. 14.30-18 val. I. Simonaitytės g. 24 (vidinis Klaipėdos Naujakiemio suaugusiųjų gimnazijos kiemas), ant Simonaitytės kalno, prie tvenkinio šalia Reikjaviko gatvės.

Renginio programa

14:30 Renginio "Šuolis į vasarą!" atidarymas. "Aukuro" gimnazijos ir M. Mažvydo progimnazijos šokių kolektyvų pasirodymas

14:30-18:00 Klaipėdos apskrities VPK Kelių policijos biuro ir Patrulių rinktinės tarnybų pristatymas.

15:00 Pakrančių apsaugos rinktinės kinologų programa

15:00-16:00 Aitvarai (ant "Simonaitytės" kalno)

15:15 Klaipėdos "Volungėlės" l/d auklėtinių muzikinė programa

15:30-16:00 Piešiniai ant asfalto

15:30 LK KASP Žemaičių apygardos 3-sios rinktinės programa

15:45 "Aukuro" gimnazijos šokių kolektyvo pasirodymas

16:00 Klaipėdos apskrities Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos pristatymas. Jaunųjų gaisrininkų pasirodymas

16:00-17:00 Laivelių plukdymas tvenkinyje

16:30 HIP/GO šokių grupės pasirodymas

16:45-18:00 Lietuvos Raudonojo Kryžiaus draugijos savanorių pasirodymas.

17:00 Šokiai breiko/hip hopo ritmu. AJP studijos pasirodymas

17:40 Dovana Klaipėdos vaikams -Tortas

18:00 Renginio pabaiga.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder