Savaitgalio grūvas: šokiai, juokas ir svajonės

Savaitgalio grūvas: šokiai, juokas ir svajonės

Už lango vis ryškiau šviečianti saulė ir paltus atsisegti verčiantis šiltas vėjelis kiekvieno pajūrio gyventojo širdyje žieba pašėlusią linksmybių ugnelę. Savaitgalis jau čia pat!

Ketvirtadienis – karštas ir laukinis

Naktinis klubas „Kiwi“ kviečia į tikrų tikriausius Laukinius Vakarus pademonstruosiantį „You're WANTED“ vakarėlį. Tekilą geriančių kaubojų laukia tikras pašėlusių kojočių šou, o barmenai žada nenusileisti užkietėjusiems salūnų vilkams. Įėjimas su kaubojaus apranga – nemokamas, tačiau revolverius patariame palikti namuose...

Tuo tarpu kokteilių baras „Exclusive“ parengė jau tradicinį karščiu alsuojantį „Latino Cocktail“. Karibus primenantys ritmai, kokteiliai už specialią kainą ir ramybe dvelkianti aplinka – jei širdy jau pavasaris, praleisti progos nevalia!

Penktadienis privers ištempti ausis ir iš juoko plyšti pilvus

Užbaigtus savaitės darbus iš galvos galutinai iššluos nemirtingasis „Radijo Šou“. Algis Ramanauskas Greitai ir Rimas Šapauskas „Nesė Relax“ klube visą naktį neleis nustoti juoktis. Įėjimas tik pateikus asmens dokumentus – prisimenantys šį duetą puikiai supranta, kodėl...

Dar liko bent lašas jėgų? Tokiems narsuoliams naktinis klubas „dr.Who“ atsiveža „Tabami No Djs“ projektą. Puikiai visiems pažįstamas Viktoras Wee Diawara ir balsingoji Baiba neleis užgyti pratrintoms pūslėms ant kojų – net didžiausias surūgėlis ners į patį šokio įkarštį.

Šeštadienis nukels už vandenyno

Ach, Karibai su palmėmis ir žydra jūra... Baltu smėliu ir greičiau plakti širdį verčiančia muzika... Neatskiriama viso to dalis – latino šokiai! O klubas „Kiwi“ tokių šokių mėgėjams surengė net 5-ąjį Tarptautinį lotynų šokių čempionatą. Po profesionalų pasirodymų visų lauks vakarėlis „Baltic Salsa Cup 2012”, kuriame kūnų judrumą galės išbandyti jau visi norintys. Pro Lietuvos pajūrį prasuks ir atlikėjas iš Kubos Lesteris Hojas – sušalti neprivers net staiga iš Sibiro platybių grįžusi žiema.

Amerika... Svajonių kraštas, kur pildosi visi norai. Sklando gandai, jog dalelę kito žemyno šeštadienį bus galima rasti klube „dr.Who“, kuriame vyks jau spėjęs pagarsėti „American Dream Party“. Trumpas sąrašas laukiančių gėrybių: Michael Jackson ir Elvis Presley sugrįžimas, NBA žaidėjai už baro, nepilno proto Byvis su Tešlagalviu, azartiniai lošimai, Laisvės statula... Sąrašas dėl popieriaus trūkumo užsibaigė vos įpusėjęs. Ir visam šiam Niujorko ir Holivudo šviesų spindesiui net nereikia žalios kortos!

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder