Savaitgalio grūvas: pupos, uogos ir žvaigždžių karštinė!

Savaitgalio grūvas: pupos, uogos ir žvaigždžių karštinė!

Ketvirtadienis – diena, kai valandos darbe slenka ypač lėtai... Mintys apie mažojo savaitgalio pradžią, šokių aikšteles ir pasijudinti verčiančią muziką užgožia visus ant stalo gulinčius popierius ir priverčia tuščiai žiūrėti į kompiuterių monitorius. Tačiau šios kančios greitai pasitrauks ir užleis vietą nuodėmingai tamsai. Tam pradžią skelbia tradicinis grūvinis anonsas! Pajūryje sparčiai plinta kalbos, jog dėl šio anonso nedrausmingų vairuotojų siaubui Gintarui Vaičekauskui ketvirtadienis tapo pačia mėgstamiausia savaitės diena...

学生之夜

Iš pradžių patys nesupratome, ką čia parašėme. Bet visagalis „Google“ padėjo neapsijuokti ir paskelbti – studentų naktis! Kodėl kiniškai? Nes būtent taip su visais ketvirtadienį sveikinsis naktinis klubas „Kiwi“. Barmenai siauromis akimis maišys visai ne azijietiškai silpnus kokteilius, o vakarėlio kokybė taip pat neprivers nusivylusiai sakyti „Made in China“.

Penktadienis „back to the roots“ stiliumi

Klubas „dr.Who“ blizgina parketą, o lankytojus kviečia išsitepti plaukus „briliantu“, nes penktadienio naktis prasidės su estrados karaliumi Egidijumi Sipavičiumi, kuris pratęs legendinį „Žiburėlio“ ciklą. Šok į mokyklinę uniformą, nes gyvieji gazirovkės aparatai – dr.Who barmenai – padės įsidrąsinti ir į diskotekos aikštelę pakviesti kuklią komjaunuolę. Išblizgintus batus judins kasečių atsukinėtojas DJ Driule XL!

Visai čia pat nenurims ir kita linksmybių vieta - „Nesė Relax“ sienas sudrebins žymiojo DVJ Gexx pasirodymas. Pristatydamas savo naująjį projektą „VideoHeads“ Gesha primins, kodėl 20 metų jis buvo vienas geriausių. Prašydamas visus į vakarėlį su savimi atsinešti pozityvumą, didžėjus primena seną uostamiesčio posakį „klaipėdieti, geriausias rūbas – šypsena“!

Uniformuotas vyras – kiekvienos moters svajonė. Tokiu atveju „Kiwi“ pavirs rojumi visoms damoms – čia skelbiama nepaprastoji padėtis, pavojaus (vakarėlio) kodas - „Army Party“. Jeigu netarnavai kariuomenėje, griežtos barmenų krikštynos spirituotais skysčiais bus neišvengiamos. Lygiuot, kareivi!

Šeštadienio karštinė

Artėjant šeštadieniui Klaipėdoje darosi karščiau... Už lango vis pakrapnoja lietus, o mes norime plėštis lauk marškinius ir nerti į ledo vonią... Kas tai?! A, supratau... Ir vėl – „Star Fever“, priverčiantys karščiuoti net kibirais vitaminus ir česnaką ryjančius klubinėtojus. Šį kartą didelės temperatūros meistrai į naktinį klubą „dr.Who“ pasikvietė prancūzą Nebat. Kažkur girdėtas? Greičiau jau „kažkur pajaustas“ - tai legendinis būgnų šamanas, kuris turėjo garbės groti kartu su „Black Eyed Peas“, Lenny Kravitz, Jessie J ir šokių muzikos dievuku David Guetta! Tačiau kuklusis prancūzas Nebat to nesureikšmina ir atvyksta padovanoti ritmų puokštę klaipėdiečiams. O mes juk mokame atstoti daugiatūkstantines minias, taip?!

Bandome į anonsą įtraukti ir rečiau minimas, tačiau ne ką mažiau žinomas pasilinksminimo vietas – šį kartą pristatome „Mr. Bond Bar“. Daugeliui tai pažįstama vieta dėl ilgiausio darbo laiko ir geriausių after party (gerai gerai, kad kalbininkai neužkapotų savo smailiais snapais – dūzgių). Tačiau šį kartą anksčiau ateiti privers DJ Costarico, kuris galbūt apvers viską aukštyn kojomis ir pabaigą pavers pradžia?

Pupos! Pavadinime jos yra, o tekste... Štai ir čia! Desertui. Saldųjį patiekalą pristato naktinis klubas „Kiwi“. Po jo stogais šėls ir save suvalgyti (na geraaai, pasiklausyti... nors asmeniškai aš norėčiau suvalgyti) kvies savo gretas papildžiusios „Naujos Pupytės“. Nuo šiol jos keturios! O suklusti turėtų ne tik vaikinai – dailiosios lyties atstovėms įėjimas su aukštakulniais šeštadienį nemokamas...

Darbas baigtas - visi namo pasirišt šventinio šlipso!

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder