Savaitgalio grūvas: laukia laukinės nuogybės!

Savaitgalio grūvas: laukia laukinės nuogybės!

Nežinom, ar dėl to kaltas savaitgaliui prognozuojamas geras oras, ar tiesiog metų laikas, tačiau šį kartą grūvas taria „Atgal į gamtą“. Laukiniai vakarėliai ir pirmykštis nuogumas – mes už, prisijunk ir tu!

Ketvirtadienis – lengvam startui

Tai jau tampa tradicija, jog priešpaskutinė darbo diena skiriama studentams arba tiems, kas penktadienį nebijo darbe užmigti ant kompiuterio (bandėm, perspėjam – saldaus miego seilės „užtrumpina“ klaviatūrą). Pajudėti leis net keli karštieji naktibaldų taškai. Pirmasis - „Mr. Bond“ kokteilių baras, už kurio pulto stovės DJ Costarico. Išskirtinis šio baro bruožas – jis duris atveria anksčiausiai, net 21 val. vakaro, o užveria tik tada, kai miegas pakerta išvermingiausius. Dažnai tai būna jau saulei dangumi ritinėjantis... Gera vieta ne tik pradėti, tačiau ir užbaigti!

Jau šilta? Kojos nori judėti? Paprasta, tačiau tikrai ne prasta studentiška naktis klube „Kiwi“ pasiruošusi priimti jaunos sielos poilsiautojus. Pasak renginio plakato, ketvirtadienio tikslai yra trys – gaivinantys gėrimai, kūniška meilė ir pūkų minkštumo lova!

Penktadienį mus gydys muzika. Ir seselės. Ir dar kokios seselės...

Praeita naktis buvo gausi gėrimais... O dar dirbti reikia... Visas bėdas kaip su šluota iššluos naktinis klubas „dr.Who“, paskelbęs pašėlusių koverių naktį. Gyvi hitai, asmeniškai man dar nematytas DJ Martin Zoo ir pasirodymai scenoje – trigubas užtaisas, išvalantis protą ir apie save kitą rytą primenantis maloniu raumenų skausmu.

Savaitgaliui įsibėgėjant, ramus miškas po truputį tampa džiunglėmis... Laukiniam fonui tinkamiausia muzika – tai „Incognito Beatzzz“ elektroninių būgnų ritmai ir šviesų žaismas, užpildysiantis „Nesė Relax“ klubą. Domino motyvai garantuos nemokamą šotą!

Muzika nepagelbės? O kaip švelnios seselių rankos, išmanančios kiekvieną malonumo tašką pavargusiame kūne?! Medikų profesinei dienai paminėti - „Kiwi“ organizuojamas „Hospital Party“ vakarėlis, kurio metu už itin patrauklią kainą bus galima įsigyti pirmosios pagalbos rinkinį (su šiek tiek daugiau gydančių laipsnių, nei automobilyje esančioje vaistinėlėje). Prisimenate, kaip vaikystėje žaisdavome daktarais?..

Šeštadienis bus (cenzūra)!!!

Tikrai – nežinia, ar šiuolaikinėje žiniasklaidoje galima skleisti tokias pašėlusias nuogybes, kurios laukia šeštadienį... Tačiau truputį praskleisti paslapties šydą išdrįsime.

Audringas „dr.Who“ projektas „JungleZoo“ įgauna pagreitį ir siūlo pratęsimą. Antrojoje dalyje – dar daugiau tribal raštų, iečių ir vakarėlių žvėrių! Pamenate pirmojo vakarėlio panteras?.. Taip taip, gyvūniškais raštais aptempti moterų kūnai! Jų įkvėptas, klubo talismanas Paulius pats visai neseniai buvo pasipuošęs minėtais kostiumais ir lakstė Klaipėdos miesto gatvėmis... Klubo administracija pažadėjo, jog šį kartą išvengti to vaizdo pavyks.

OMG! Nežinantiems, tai sutrumpintas angliškasis „O mano Dieve!“ Šeštadienį šiais žodžiais svaidysis ne vienas erotikos ištroškęs klubinėtojas. Naktinis klubas „Kiwi“ pristato jau trečiąjį nuodėmių kupiną vakarėlį „OMG P*RN Party“! Buvom, matėm, seilę varvinom, nuogybių prisižiūrėjom – šį kartą net devyni užraktai nesutrukdys viso to pakartoti. Daug nepasakosime, tik užsimename – nuogo kūno buvo daug, o drabužių... Na, neteko pastebėti.

Štai toks laukinis ir nuogas savaitgalis šį kartą. Susitinkame?

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder