Savaitgalio grūvas: aukščiau už žvaigždes!

Savaitgalio grūvas: aukščiau už žvaigždes!

Nesijaudinkite – niekur nedingome. Nuo šiol savaitgalio renginių anonsas keliamas iš trečiadienio į ketvirtadienį – nenorime, jog viską pamirštumėte dar neatėjus linksmybėms!

Ketvirtadienis – vienišesnis

Kadangi rekonstrukcijai užsidarė vienas iš studentų mažajį savaitgalį pamėgtų klubų, šį kartą visi skubės tik į vieną vietą – naktinį klubą „Kiwi“.

O čia – jau gerai pasiteisinęs „Traffic Light party“. Kasoje pasirenkame spalvą, neriame į linksmybes ir bendraujame! Žalia spalva – esu laisvas. Geltona – truputėlį pasimetęs, bet po kelių „šotų“ išdrąsėsiu. Na, o jeigu raudona... Iš tiesų – kam eiti, jei esi užimtas???

Penktadienis – tiems, kas jaučiasi roko žvaigžde

Apšilimas per kuklus? Geriau stipriau susivarstykite batus, kad iš jų neiškristumėte penktadienį...

O išversti bandys prabangusis „dr.Who“, garsiai man į ausį šaukiantis „Party like a ROCK STAR“! Kai kalendoriuje žiba velniškas skaičius, tikri nakties velniai darosi skiauterę, šoka į suplėšytus džinsus, po paranke pasikabina keletą pupyčių ir su viskio buteliu rankose pasiruošia nugriauti miestą. Pirotechnikos gausa, AC/DC projektas ir „gitarizuotas“ DJ Justin Beat set'as – jei dar turi parako, būti privalai!

Koks rokeris be gėrimų? „Kiwi“ skelbia pavasarinį išpardavimą - „Total Drinks Sale“. Stiprieji gėrimai net dvigubai pigiau, nei įprasta! Kaip senais gerais laikais, reikės viską krauti į kišenes ir neštis namo... Kad dar kur mišrainės pakeliui prigriebus...

Velniškumui pasiduoda ir „Nesė Relax“ - šie siūlo tris kartus nusispjauti (nežinom – per petį ar ant viršininko) ir ateiti paklausyti DJ „Trys velniai“. Velniškai smagu, velniškai karšta. Velniškai sunku kitą rytą...

Šeštadienį spindės žvaigždės

O jas „įjungs“ nenuilstantis dr.Who. Ir kaip jie turi tiek jėgų?.. Energetinių gėrimų varomi vakarėlių monstrai „atsitempia“ Liną Adomaitį, kuris gyvai pristatys naująjį savo albumą „Floating to You“. Jame – jau radijo eterį spėję užkariauti hitai, kuriuos Linas įrašė kartu su Mario Basanov, Pushu, Vaidu Baumila ir Samu. Albumo pristatymo vakarėlis bus filmuojamas net septyniomis kameromis!

Dainos nesibaigia – kokteilių baras „Exclusive“ bus pilnas patrulių... Bet šitie – tai ne su „fenais“ stovintys ir sąžiningą algą atiminėjantys. Grupė „Patruliai“ labiau mėgsta mikrofoną ir šėlstančią publiką, kuri tikrai bus! Apsauga griežta, todėl išeiginę sportinę aprangą palikite stadione.

Jeigu nesusitiksime šiuose vakarėliuose, visi klaipėdiečiai žino, kur paryčiais susitikimo išvengti vistiek nepavyks – afterparty (arba kaip kalbininkai pavadino - „dūzgės“) visada suranda vietą kokteilių bare „Mr. Bond“. Mojuokite ir jums bus pamojuota!

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder