Pražydus obelims atplaukė laivas...

Pražydus obelims atplaukė laivas...

Klaipėdos lopšelis – darželis ,,Svirpliukas“ nuo seno garsėjo savo puikia strategine vieta: miesto centras, šalia Skulptūrų parkas, didžiulis sodas. Tačiau nuo tarybinių laikų vaikų aikštelėse pastatyti įrengimai susidėvėjo, paseno, pavėsinės ir nameliai vandalų suniokoti, sudeginti. Vaikų žaidimų aikštėlės skurdžios ir visiškai neįdomios vaikams. Todėl visiems norintiems leidžiama atsivežti dviračius, paspirtukus, riedučius. Tačiau šis sporto inventorius nepagyvino vaikų žaidimo aikštelių.

Ir štai vieną gegužės rytą, kai ėmė skleistis obelų žiedai, į darželį "Svirpliukas" atplaukė laivas. Šis gražuolis ne tik papuošė darželio teritoriją, bet ir suteikė mažiesiems daug džiaugsmo, smagių akimirkų, netgi savotišką pasididžiavimą: "Visai toks pat, kaip supermiesto" - kalbėjo vaikai. Laivas nuleido inkarą mūsų darželyje dėka ugdytinių tėvelių, įstaigos darbuotojų ir AB TEO skirtų paramos lėšų.

Tikimės, kad šis gražuolis neliks vienišas ir kitąmet sulauks dar ne vieno laivo. Juk po kaštonais ir beržais puiki vieta nuleisti inkarus.

Klaipėdos l/d "Svirpliukas" auklėtoja-metodininkė Audronė Dievinienė

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder