Kitoks spalvų pasaulis - atidarytoje parodoje

Kitoks spalvų pasaulis - atidarytoje parodoje

Šiandien Klaipėdos miesto savivaldybės viešojoje I.Simonaitytės bibliotekoje atidaryta kurčiųjų ir neprigirdinčiųjų mokinių kūrybos darbų paroda “Girdžiu pasaulį spalvomis”.  Jau ne pirmus metus Klaipėdos siuvimo ir paslaugų verslo mokyklos mokiniai ruošia savo darbų parodas Klaipėdos mieste.

Parodoje savo kūrybą pristato būrys kūrybingų mokinių (Jevgenija Beniušienė, Tomas Jonaitis, Vytautas Jonika, Ugnė Karaliūtė, Armanda Karpaitė, Aurimas Koncius, Martynas Kuisys, Sandra Pakulnytė, Viktorija Palubinskaitė, Tadas Rimkus, Viktorija Savickaitė, Martynas Skirmontas, Aivaras Šerna, Roma Urnikytė, Audrius Žvinklys).

Kasdien mus supa gausybė garsų – vieni iš jų malonūs, kiti erzina. Kartais mus tiesiog išsekina pro langą besiveržiantis gatvės triukšmas, o kartais malonu net klausytis kai pro langą girdisi paukščių čiulbesys ir lietaus barbenimas. O kaip be šiandieninio triukšmo ir šnibždesio gyvena kurtieji?

Parodos lankytojai galės išvysti kitokį pasaulio matymą, nes visa tai ko negali išgirsti, mokiniai perteikia spalvomis. Visus savo išgyvenimus, jausmus, visą supantį pasaulį.

Vadovaujami profesionalių menininkų - mokytojų Dano Andriulionio, Egidijos Brinkytės, Irenos Klimavičienės, Astos Piliutikienės, Reginos Purtokienės, jaunuoliai pristato daugiau kaip 20 įvairių kūrybinių ieškojimų.

Klaipėdos siuvimo ir paslaugų verslo mokykla ruošia interjero apdailos specialistus. Tačiau kai kurie mokiniai įsitraukia į kūrybos procesą ir pasineria į spalvinių kompozicijų pasaulį.

Paroda veiks iki kovo 9d.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder