Jaunimo vasaros akademijoje - ir palangiškiai

Jaunimo vasaros akademijoje - ir palangiškiai

Jau septintus metus kiekvieną pirmąją birželio savaitę vyksta respublikinė Jaunimo vasaros akademija Žemaitijoje „Kartu mes galime daug!“. Šiemetinė Jaunimo vasaros akademija vyks Kretingos rajono savivaldybėje.

Šių metų Akademijos tema – „Aš neturiu pilies, bet esu pilietis“. Jos metu bus gvildenamos pilietiškumo, pilietinio aktyvumo temos, kalbama apie veiklos viešinimą visuomenėje ir organizacijų verslumo svarbą.

Jaunimo vasaros akademijoje dalyvaus ir Palangos atstovai - jauni žmonės (nuo 14-29 m.), atstovaujantys mūsų miesto jaunimo organizacijoms.

Jaunimo akademijos tikslas – suteikti erdvę jauniems talentingiems žmonėms pabūti kartu, pasidalyti savo patirtimi, padiskutuoti jiems aktualiomis temomis, informuoti apie jaunų žmonių galimybes bei skatinti jų iniciatyvas.

Akademijos metu jaunimas įgis vertingos patirties, žinių ir įgūdžių, reikalingų aktyviai veikiant visuomeniniame gyvenime, užmegs kontaktus su kitomis organizacijomis ar neformaliomis jaunimo grupėmis ir bus paskatintas kurti bei kartu vykdyti įvairaus pobūdžio projektus.

Pasitelkiant neformalaus ugdymo metodus, jauni žmonės įvairių užsiėmimų metu bus skatinami spręsti įvairias problemas ir taip atskleisti savo kūrybinį potencialą.

 

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder