Būsimieji verslininkai susikaus pirmajame "Verslo taurės" etape

Būsimieji verslininkai susikaus pirmajame "Verslo taurės" etape

Klaipėdos universiteto studentai penktadienį, gegužės 4 d., Klaipėdos mokslo ir technologijų parke (KMTP) rengiasi pristatyti savo verslo idėjas. Įvertinę jas ir pateikę savo pastabas, ekspertai atrinks geriausias, kurių autoriai pereis į kitą "Verslo taurės" etapą.  Šio regioninio verslo turnyro laimėtojai laimės galimybę stažuotis Suomijoje. KMTP kartu su partneriais veržliausiems jauniesiems verslininkams padės įgyvendinti idėjas, jiems bus suteikta galimybę dirbti parko minibiure.

"Šaunu stebėti, koks imlus ir kūrybingas yra jaunimas. Kai kurie jų turi neįtikėtinai puikių verslo idėjų, kitiems dar reikia padėti jas iškristalizuoti.  Padedami profesionalų, studentai intensyviai dirba ir rengiasi tolimesniam "Verslo taurės" etapui. Studentams tai neįkainojama patirtis, nes universitete jaunimas daugiau gauna teorinių žinių, o čia jiems suteikiama galimybė verslumo mokytis praktiškai", - sakė Roma Stubrienė, KMTP vadovė.  

Penktadienį KMTP visą dieną vyks mokymai, konsultantai padės studentams vystyti verslo idėjas, tą pačią dieną paaiškės, kas pereis į antrą konkurso etapą ir priartės prie didžiojo prizo.  

Netrukus "Verslo taurės" dalyvių laukai ir daugiau mokymų. Gegužės 15 dieną jaunimas bus supažindinamas su verslo komunikacijos pagrindais, gegužės 18 ąją vyks mokymai apie intelektinę nuosavybę, technologijų perdavimą ir inovacijų rinkodarą.

"Verslo taurės" nugalėtojai paaiškės kitais metais. Visoje Lietuvoje bus įsteigtos penkios naujos įmonės. Klaipėdoje konkurse šiuo metu dalyvauja beveik trisdešimt studentų, daugiausiai jų mokosi Klaipėdos universiteto Jūrų technikos fakultete.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder