Paskelbta, kas liko už Lietuvos rinktinės dvyliktuko borto

Paskelbta, kas liko už Lietuvos rinktinės dvyliktuko borto

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris Jonas Kazlauskas po paskutiniųjų rungtynių Graikijos sostinėje Atėnuose surengtame Akropolio taurės turnyre su Bosnijos ir Hercegovinos ekipa (94:73) paskelbė, kad į pagrindinį dvyliktuką, kuris vyks į Europos čempionatą Slovėnijoje, nepateko gynėjai Adas Juškevičius ir Vytenis Čižauskas. Pastarasis jau artimiausiu metu pradės pasiruošimą sezonui su Kauno "Žalgiriu", tuo tarpu A. Juškevičius dar lieka sportuoti su pagrindine vyrų rinktinės sudėtimi.

"Iki išvykimo į Slovėniją turėsime keletą treniruočių, dar bus rungtynės su Gruzija - ką gali žinoti, kas gali nutikti. Jeigu, neduok Dieve, kuris nors iš pagrindinių žaidėjų gautų traumą, Adas galėtų jį pakeisti ", - sakė J. Kazlauskas.

Komentuodamas trenerių štabo sprendimą atsisakyti būtent šių dviejų krepšininkų, J. Kazlauskas sakė: "Abu jie yra jauni krepšininkai, kuriems viskas dar priešakyje. Tikiuosi, kad tas laikas, kurį jie praleido šią vasarą pasiruošimo metu, jiems bus labai naudingas. Šiais metais jiems nepavyko, bet kviesdami juos tarp kandidatų, mes žiūrėjome ir į netolimą ateitį. Įgiję patirties ir patobulėję, tiek Adas, tiek Vytenis kitais metais vėl gaus savo šansą".

Mūsų šalies rinktinė paskutines draugiškas rungtynes su gruzinais žais sekmadienį 19 val. Kaune, "Žalgirio" arenoje.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder