Šveicarijoje parduodamuose pusgaminiuose vėl aptikta arklienos

Šveicarijoje parduodamuose pusgaminiuose vėl aptikta arklienos

Šveicarijos mažmeninės prekybos tinklas "Coop" vėl aptiko arklienos savo parduodamoje produkcijoje, teigiama pirmadienį kompanijos pranešime. Apie tai informuoja "RIA Novosti".

Lichtenšteine įsikūrusi kompanija "Hilcona" informavo prekybos tinklą "Coop", kad kai kuriuose jos tiekėjos - vokiečių įmonės "Vossko" pristatomuose produktuose gali būti arklienos. Laboratoriniai tyrimai patvirtino arklienos pėdsakus keturiuose "Hilcona" produktuose, kuriuos parduoda "Coop". Tie produktai buvo nedelsiant išimti iš prekybos.

Kompanija mini šiuos produktus: troškinį "Hot Chilli plan b", spagečius "Spaghetti alla bolognese", mėsos padažą "Sugo" ir makaronų pusgaminius su mėsa "Cornettes 0 la viande hachee".

"Coop" pranešė, kad šie produktai nuo šiol bus gaminami iš šveicariškos mėsos ir nuo vasario 20 dienos vėl pasirodys lentynose. Be to, mažmenininkė žada sustiprinti tinklui tiekiamų produktų kokybės kontrolę.

Praėjusią savaitę "Coop" atstovai patvirtino radę arklienos tinklo parduotuvėse parduodamoje lazanijoje "Verdi Bolonoaise", mėsą tiekė Prancūzijos kompanija "Comigel".

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder