Romanas Abramovičius nebepriklauso turtingiausių rusų trejetui

Romanas Abramovičius nebepriklauso turtingiausių rusų trejetui

Rusų milijardierius Romanas Abramovičius nebepriklauso turtingiausių Rusijos piliečių trejetui. Remiantis pirmadienį rusų žurnalo "Finans" paskelbtu sąrašu, Londono futbolo klubo "Chelsea" savininkas šiais metais iš trečiosios vietos smuktelėjo į penktąją, praneša agentūra AFP.

Jo turtas per metus laiko išaugo tik 100 mln. dolerių iki 17,1 mlrd. Sąrašo viršuje ir toliau liko Vladimiras Lisinas, Novolipecko metalurgijos kombinato savininkas. "Finans" vertinimu, šio 55 metų verslininko turtas per 12 mėnesių išaugo nuo 18,8 iki 28,3 mlrd.

Antrąją vietą, kaip ir pernai, užėmė Michailas Prochorovas, kuriam priklauso investicijų fondas "Onexim". Jo turtas vertinamas 22,7 mlrd. dolerių.

Naujausias trejeto narys su 19,9 mlrd. yra "Metalloinvest" holdingo savininkas ir vienas Londono futbolo klubo "Arsenal" savininkų Ališeris Usmanovas. Ketvirtasis sąraše liko plieno magnatas Olegas Deripaska su 19 mlrd.

Iš viso "Finans" sudarytame sąraše yra 500 versininkų, kurių turtas viršija 160 mln. dolerių, pavardžių. Vadinamųjų dolerinių milijardierių skaičius padidėjo nuo 77 2009 metais iki 114 2010-aisiais.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder