Prie banko skyriaus nusitęsė begalinė eilė (video)

Prie banko skyriaus nusitęsė begalinė eilė (video)

Nuo penktadienio paryčių buvusį "Ūkio banko" skyrių Taikos prospekte užplūdo minios - čia atnaujinus klientų aptarnavimą žmonės eina atsiimti pinigų, atsiimti indėlių bei atlikti kitas finansines operacijas.

Šis skyrius - vienintelis Klaipėdoje, kuriame Šiaulių bankas atnaujino dalies paslaugų teikimą, jnis duris atvėrė tik vidurdienį, tačiau žmonės rinkosi ir vietas eilėje užsiėmė gerokai anksčiau, dar darbo dienai neprasidėjus, teigė aplinkiniai gyventojai. Gyva eilė nemažėja, jos gale stoja vis nauji žmonės. Klientų srautus reguliuoja apsaugos darbuotojai.

Skelbiama, jog skyriuje galima atlikti mokėjimus į kitus Lietuvoje registruotus ir užsienio bankus, susimokėti kreditorinius įsiskolinimus, iš sąskaitų išsigryninti pinigus iki 20 tūkst. litų.

Daugiausiai laukiančiųjų čia susirinko būtent dėl šios priežasties.

"Už butą reikia mokėti, valgyti norisi", - kalbėjo eilėje laukiantys žmonės, daugiausiai iš jų - vyresnio amžiaus.

Tačiau buvo ir tokių, kurie atėjo atsiimti anksčiau "Ūkio banke" padėtų indėlių, nors to raginta neskubėti daryti: skelbiama, jog iki sutarties termino pabaigos galios tos pačios sąlygos ir palūkanos, o atsiėmus anksčiau sutarto laiko, kaip įprasta, palūkanos išmokėtos nebus.

"Šiaip dirbame užsienyje, "Ūkio banke" turėjome indėlį, nusprendėme atsiimti. Girdėjome, jog sąlygos išliks, tačiau jau niekuo nepasitikime", - sakė į eilės galą stoję vaikinas ir mergina.

Buvo ir tokių, kurie tik pasijuokė iš nutįsusios eilės.

"Mes jau anksčiau sudarėme sutartis su "Šiaulių banku", dabar belieka laukti pinigėlių. Žadėjo, kad jais galėsime disponuoti nuo penktadienio.

Reikėjo anksčiau su kitais bankais sutartis sudaryti, niekas jų ant lėkštutės į namus neatneš. O dabar tegul šąla", - pasakojo eilę stebėjusios pensininkės Vanda ir Aleksandra.

Antradienį jau galima naudotis ir buvusio "Ūkio banko" elektroninės bankininkystės paslauga.

Skyrius Klaipėdoje - vienas iš 6 visoje Lietuvoje, kuriame atnaujintos paslaugos.

Kituose miestuose taip pat nusidriekė eilės, Kaune dėl vietos joje kilo grumtynės.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder