Kiek šiuo metu kainuoja išsinuomoti butą Klaipėdoje

Kiek šiuo metu kainuoja išsinuomoti butą Klaipėdoje

Trečiąjį šių metų ketvirtį šalies didžiuosiuose miestuose nuomojamų butų kainos skelbimuose buvo didesnės nei praėjusiais metais tuo pačiu metu, rodo NT portalo Aruodas.lt skelbimų statistika.

Palyginus praėjusių metų ir šių metų trečiąjį ketvirtį siūlytas butų nuomos kainas Klaipėdoje, per metus butų nuoma šiame mieste pabrango apie 14 proc. Didžiausių pokyčių užfiksuota pirmoje metų pusėje: kainos ypač padidėjo pirmąjį metų ketvirtį ir antrojo ketvirčio pirmoje pusėje. Likusį laikotarpį pastebėta tik nedidelių kainų pokyčių.

Šiuo metu vidutinė skelbimuose siūloma buto nuomos kaina Klaipėdoje siekia apie 20 Lt/kv. m, neatsižvelgiant į pastato statybos metus, tikslią vietą mieste, šildymo tipą ir kt. Skelbimuose siūloma butų Senamiestyje nuomos kaina šiuo metu yra apie 22 Lt/kv. m, Miško mikrorajone – apie 19 Lt/kv. m, Alksnynės, Mažojo kaimelio mikrorajone – apie 16 Lt/kv. m ir pan.

Klaipėdoje vieno kambario butą su centriniu šildymu šiuo metu siūloma nuomotis vidutiniškai už 500 Lt/mėn., vieno kambario butų su reguliuojamu šildymu pasiūlos beveik nėra. Dviejų kambarių butų su centriniu šildymu nuomos kaina skelbimuose šiuo metu siekia apie 800 Lt/mėn., su reguliuojamu šildymu – vidutiniškai 1200 Lt/mėn.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder