Skelbimai į "Vakarų ekspresą" keliauja internetu

Skelbimai į "Vakarų ekspresą" keliauja internetu

Nuo šiol visiems, norintiems užsisakyti skelbimą į dienraštį "Vakarų ekspresas", nebūtina atvykti į redakciją - ši paslauga jau teikiama internetu.

Šiais laikais daugelis žmonių naudojasi internetu ir elektronine bankininkyste - technologijos skubantiems ir taupantiems laiką padeda nemažai reikalų sutvarkyti neišeinant iš namų ar biuro.

Dienraščio "Vakarų ekspresas" klientams nuo šiol prireiks vos kelių minučių, kad skelbimas atsidurtų laikraščio puslapiuose. Naujoji paslauga itin patogi tiems, kuriems skelbimą užsakyti nedelsiant prireikė esant toliau nuo Klaipėdos.

Norint patalpinti skelbimą, reikia apsilankyti naujienų portale www.VE.lt, "Skelbimų" skiltyje rasite užsakymo formą. Užpildžius visus privalomuosius laukus - skelbimo turinį, pageidaujamą spausdinimo datą - bei nurodžius savo duomenis, už paslaugą galima atsiskaityti su elektroninės bankininkystės pagalba.

Įkainiai - vienodi, nepriklausomai nuo to, kur užsakomas skelbimas: www.VE.lt ar dienraščio redakcijoje, įsikūrusioje M. Mažvydo al. 3, ar "Vakarų ekspreso" skyriuje prekybos centre "Akropolis". Kilus klausimams mielai kreipkitės tel. (8 46) 411314.

Taupykite laiką - pavasarėjančioje Klaipėdoje jį galima praleisti kur kas smagiau.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder