"Wizz Air" siūlo jau 13 pigių maršrutų

"Wizz Air" siūlo jau 13 pigių maršrutų

Skrydžių bendrovės "Wizz Air" investicijos Lietuvos sostinėje išaugo iki 160 mln. dolerių, bendrovė šiemet planuoja aptarnauti daugiau nei 500 tūkst. keleivių. Iš Vilniaus ši pigių skrydžių bendrovė skraidins keleivius jau dviem orlaiviais ir 13 maršrutų.

Pasak bendrovės pranešimo, šį augimą skatina tai, kad "Wizz Air" pradeda skraidinti iš Vilniaus penkiais naujais maršrutais ir keleiviams siūlo didžiausią maršrutų pasirinkimą palyginti su kitomis Tarptautinio Vilniaus oro uosto oro linijomis. "Wizz Air" siūlo net 13 pigių maršrutų - šis skaičius apima ir naujuosius penkis maršrutus į Bergeną, Liverpulį, Oslą, Paryžių ir Stavangerį.

Ketvirtadienį pristatydama naująjį orlaivį, bendrovė "Wizz Air" taip pat paskelbė apie Lietuvai skirtą "Wizz Ambassador" programą, pagal kurią bus įvertintas puikus skrydžių palydovų darbas su klientais. Iki šiol balsavo daugiau nei 10 tūkst. keleivių ir sprendė, kurie skrydžių palydovai taps "Wizz Air" puikaus klientų aptarnavimo ir lietuviško svetingumo ambasadoriais.

"Tai - puiki diena Lietuvos aviacijai ir turizmui. "Wizz Air" per mažiau nei metus tarptautinių maršrutų iš Vilniaus ir į Vilnių skaičių padidino nuo 8 iki 13. Dabar keleiviai Vilniuje mums teikia pirmenybę", - ketvirtadienį pristatydamas naujus maršrutus ir naująjį orlaivį sakė "Wizz Air" viceprezidentas Džonas Stefensonas (John Stephenson).

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder