Verslo liudijimai Šilutėje nebrangs

Verslo liudijimai Šilutėje nebrangs

Didesnis nei šiemet fiksuotas pajamų mokestis už verslo liudijimus 2013 metais bus taikomas tik veiklai, vykdomai visoje Lietuvoje, įskaitant didžiuosius miestus.

1530 litų – tiek kitąmet kainuos verslo liudijimas už veiklą visoje Lietuvoje. Šiemet tokiai veiklai taikomas 90 Lt mažesnis fiksuotas pajamų mokestis. Jis brangsta dėl šią vasarą 50 litų padidintos minimalios mėnesio algos.

Veiklai, vykdomai Šilutės rajono teritorijoje arba Lietuvoje, išskyrus Alytaus m., Marijampolės, Kauno m., Klaipėdos m., Neringos, Palangos m., Panevėžio m., Šiaulių m., Vilniaus m. savivaldybių teritorijas, verslo liudijimai neturėtų brangti. Bent jau taip siūloma Šilutės r. savivaldybės tarybai, kuri šį ketvirtadienį tvirtins fiksuoto pajamų mokesčio dydžius, taikomus įsigyjant verslo liudijimus 2013 metais vykdomai veiklai, ir šio mokesčio lengvatas.

Šilutės r. savivaldybės Ūkio skyriaus duomenimis, pernai metais Šilutės rajone buvo išduota iš viso 2404 verslo liudijimai, už juos surinkta beveik 112 tūkst. litų pajamų, o per šių metų 9 mėnesius buvo išduoti 1776 verslo liudijimai, pajamos iš jų viršijo 242 tūkst. Lt.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder