Stabdoma kelionių organizatoriaus " Go Planet Travel" veikla

Stabdoma kelionių organizatoriaus " Go Planet Travel" veikla

Dėl nemokumo sustabdyta kelionių organizatoriaus "Go Planet Travel" veikla. Penktadienį į Kretą iš Vilniaus turėję išskristi turistai neišvyko.

Valstybinis turizmo departamentas (VTD) informuoja, kad skubiai sprendžiama problema dėl 143 suaugusių ir 4 vaikų, kurie penktadienio rytą nuskrido į Antaliją ir nepateko į viešbučius.

VTD direktorė Raimonda Balnienė susisiekė su Lietuvos ambasadoriumi Turkijoje Kęstučiu Kudzmanu ir operatyviai sprendžia šį klausimą.

Draudimo kompanija "Compensa Vienna Insurance Group" yra pasiruošusi operatyviai dengti operatoriaus "Go Planet Travel" įsipareigojimus užsienyje esantiems turistams.

Savo ruožtu bendrovė "Go Planet Travel" išplatino pranešimą, kuriame teigia apgailestaujanti dėl susiklosčiusios esamos situacijos, kuri esą susidarė dėl vežėjo "Gran Cru Airlines", dėl kurio patyrė nepatogumų.

"Kompanija daro viską, kad tie, kurie dabar yra išvykę, grįžtų namo numatytu laiku, o tų, kurių atostogų planai buvo sutrikdyti - gautų tinkamą kompensaciją. Labai atsiprašome visų, kuriems teko keisti planus ir kviečiame kreiptis į kelionių agentūrą, kurioje buvo įsigyta poilsinė kelionė", - rašoma pranešime.

"Stabdome veiklą. Šioje istorijoje jaučiamės esą intrigų auka. Teisybės ieškosime teisiniu keliu, tačiau šiuo metu mums svarbiausi yra mūsų klientai, todėl dedame visas pastangas, kad jie patirtų kuo mažiau nepatogumų. Šioje istorijoje nukentėjome ir mes, tačiau dabar svarbiausia mūsų klientai", - sako kelionių organizatoriaus "Go Planet Travel" marketingo ir komunikacijos vadovas Tomas Kirša.

Kylant klausimams siūloma kreiptis į karštąją įmonės telefono liniją.

"Go Planet Travel" Lietuvos poilsinių kelionių rinkoje atsirado pernai liepą.

"Go Planet Travel" priklauso turizmo holdingui "Grand Go Group Ltd.". Be "Go Planet Travel" šiam holdingui priklauso atvykstamojo turizmo bendrovė "Go Baltic Travel" ir dar viena bendrovė, kuri vertėsi viešbučių ir sanatorijų plėtra Baltijos šalyse.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder