"SPA Vilnius" pripažintas geriausiu SPA 2013

"SPA Vilnius" pripažintas geriausiu SPA 2013

2013 m. lapkričio 10 d. Maskvoje vykusiame Tarptautinės premijos „Perfect SPA 2013“ finale, kuriame buvo įvertinti geriausi SPA Rytų Europoje, „SPA Vilnius“ buvo pripažintas tobulu SPA centru (Perfect SPA 2013).

Iš viso „Perfect SPA“ konkurse buvo devynios nominacijos. „SPA Vilnius“ pavyko laimėti netikėtai daug – pagrindinį apdovanojimą ir tris specialius apdovanojimus:

„Perfect SPA 2013“ – „SPA Vilnius“

„Perfect SPA Management“ – „SPA Vilnius“

„Perfect Medical SPA Hotel“ – „SPA Vilnius Druskininkai“

„Perfect Urban Day SPA“ – „SPA Vilnius Vilnius“

„Perfect SPA“ – tobulas SPA centras – taip vadinasi nominacija, kurią tarptautiniame sveikatinimo įmonių konkurse pelnė Lietuvos įmonių grupė „SPA Vilnius “.

Iškilminga laureatų pagerbimo ceremonija įvyko Maskvoje, jos metu „SPA Vilnius“ vadovui Valdui Trinkūnui buvo įteikti trys apdovanojimai. “SPA Vilnius Druskininkuose” pelnė svarbiausią – 2013 metų „Perfect SPA“ konkurso nominaciją. Šiai sveikatinimo įmonei įteikti dar du – geriausios SPA vadybos ir viešbutyje veikiančio geriausio medicininio SPA (medical SPA) apdovanojimai.

Tuo tarpu Vilniuje veikiančiai grupės įmonei „SPA Vilnius Vilniuje“ įteiktas miesto tipo SPA centrų konkurso antrosios vietos diplomas.

Tarptautiniame „Perfect SPA“ konkurse dalyvavo beveik šimtas Rytų Europos sveikatinimo centrų iš Baltijos valstybių, Rusijos, Ukrainos, Kazachstano, kitų šalių. Į konkurso finalinį etapą pateko 23 geriausių SPA įmonių, jų tarpe – ir trys SPA centrai iš Lietuvos.

„Iš viso „Perfect SPA“ konkurse buvo devynios nominacijos. Mums pavyko laimėti netikėtai daug – pagrindinę premiją, du specialius apdovanojimus ir antrosios vietos diplomą. Manau, kad šis įvertinimas yra svarbus ne tik mūsų įmonei, bet ir Druskininkų kurortui, lietuviškųjų SPA tradicijų plėtrai. Pelnytos premijos – tai reikšmingas viso „SPA Vilnius“ kolektyvo įvertinimas“ – sakė „SPA Vilnius “ generalinis direktorius Valdas Trinkūnas.

„SPA Vilnius “ vadovas primena, kad Maskvoje laimėtas „Perfect SPA“ titulas jo vadovaujamai bendrovei, kurioje šiuo metu dirba 250 darbuotojų atvėrė kelią į Londoną. Druskininkų sveikatinimo centras dalyvaus pasauliniame „World SPA & Wellness” konkurse, kurio finalas įvyks 2014 metų vasario mėnesį Didžiosios Britanijos sostinėje.

Šiame prestižiniame konkurse kasmet varžosi daugiau kaip du tūkstančiai sveikatinimo centrų iš viso pasaulio. Konkurso organizatoriai įsteigė specialią „SPA of The Year East Europe“ – absoliučiai geriausio Rytų Europos SPA centro nominaciją.

„Vidurio ir Rytų Europoje SPA paslaugų kokybė sparčiai kyla. Tai liudija ir mums – regiono nugalėtojams suteikta galimybė dalyvauti prestižiniame konkurse Londone. Be abejo, tai dar vienas reikšmingas iššūkis visam „SPA Vilnius“ kolektyvui. Kita vertus, tarptautinis pripažinimas mus įpareigoja galvoti apie naujas aptarnavimo kokybės gaires, dar didesnį dėmesį mūsų klientams“ – sakė bendrovės vadovas p.Trinkūnas.

„SPA Vilnius“ 2013 metus baigia sėkmingai: per 9 šių metų mėnesius įmonės pajamos lyginant su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu augo 11,6 proc.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder