Smirdinčius konteinerius perstums

Smirdinčius konteinerius perstums

Ant Vingio gatvės šaligatvio sustatyti konteineriai piktina gyventojus, kuriems einant pro šalį tenka uostyti ne pačius maloniausius kvapus. Už konteinerių ūkį atsakingi specialistai pripažįsta, jog taip neturi būti, tad konteineriai jau šiandien esą bus perstatyti į atitinkamoje schemoje nurodytą vietą.

"Visiška netvarka prie "Vingio" prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelės. Atliekų konteineriai sustatyti ant šaligatvio, tad gyventojai toje vietoje turi kaip pro tikrinimo užkardą eiti prisiuostydami visokiausių kvapų", - piktinosi netoliese gyvenantis Sigitas, atsiuntęs ir nuotraukų.

Savivaldybės administracijos Aplinkos kokybės skyriaus vyr. specialistė Tatjana Koroliova pripažino, jog konteineriai ant pėsčiųjų tako negali stovėti. Pagal Klaipėdos miesto atliekų konteinerių išdėstymo schemą minėtos atliekų talpyklos turėtų stovėti šalia esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje.

"Gal buvo nesusikalbėjimas su šiukšlių vežėjais - nežinau, kaip jie atsirado ant tako. Buvo duotas nurodymas konteinerius pastatyti kaip nurodyta schemoje - šalia esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje. Taip pat artimiausiu metu ten atsiras geltona linija", - pažymėjo specialistė.

Specialistė neslėpė, jog dėl šių konteinerių skundėsi tiek gyventojai, tiek šiukšlių vežėjai. Pirmiesiems atrodė, jog ankstesnėje vietoje stovėję konteineriai yra per arti daugiabučių, o antriesiems nepatogumų sukėlė tai, jog iki konteinerių reikia važiuoti pro automobilių stovėjimo aikštelę, tad esą susidaro avarinių situacijų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder