Sauliaus Jokužio spaustuvė žvalgosi į užsienio rinkas

Sauliaus Jokužio spaustuvė žvalgosi į užsienio rinkas

Didžiausia Vakarų Lietuvoje Sauliaus Jokužio leidykla–spaustuvė šį spalį žymi dvidešimties metų veiklos sukaktį. Žvelgdami į šiandieninę rinką pirmosios nepriklausomoje Lietuvoje įkurtos privačios spaustuvės vadovai prognozuoja, kad dirglioje pokrizinėje aplinkoje artimiausiu metu dominuos lanksčiausi ir tik naujausias technologijas taikantys žaidėjai.

Prisimindamas prieš dvidešimt metų įkurtos spaustuvės pradžią įkūrėjas ir vadovas S. Jokužys pasakoja, kad pats būdamas profesionaliu fotografu visuomet domėjosi ir vertino spaudinio kokybę, todėl atrodė natūralu aukščiausiu prioritetu laikyti kokybę ir šia kryptimi vesti savo komandą.

"Tuomet nekilo jokių abejonių, kad kokybę galėtume aukoti vardan mažesnių kaštų ar spartesnės gamybos. Manau, tai ir lėmė mūsų klientų pasitikėjimą ir spaustuvės sėkmę įvairiais ekonominiais laikotarpiais“, - sako S. Jokužys.

Leidybos verslo senbuviai neslepia, kad strateginiuose planuose – įsitvirtinimas ir užsienio šalių rinkose. S. Jokužio teigimu, įmonės reputacija ir patirtis leidžia optimistiškai vertinti plėtros galimybes ir kurti ambicingus ateities planus.

"Naudodami moderniausią įrangą būsimiems klientams galime pasiūlyti iš esmės naujos kartos spaudą, o klientai, su kuriais dirbame ne vienerius metus, nuolatinį progresą jau suvokia kaip neatsiejamą savo lyderystės dalį“, - neslepia vadovas.

S. Jokužio spaustuvė taiko tiek ofsetinės, tiek šilkografinės spaudos technologijas, o naujausi skaitmeninės spaudos sprendimai suteikia galimybę įgyvendinti ypač mažo tiražo užsakymus. Be to, spaustuvė pati atlieka visus pospaudiminius darbus ir produkcijos pagražinimus, todėl, pasak spaustuvės atstovų, klientui netenka rūpintis dėl galutinio rezultato.

1990 metais įkurtos S. Jokužio spaustuvės paslaugomis naudojasi ne tik Lietuvos įmonės, bet ir įvairių verslo sektorių atstovai iš Švedijos, Danijos, Suomijos, Norvegijos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Rusijos, Vokietijos ir kitų šalių. Spaustuvės leidinių kokybė patvirtinta tarptautiniais "Bureau Veritas“, "Metalfix Technology“, "Unibind“ ir "Color Logic“ sertifikatais.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder