"Ryanair" keleivių srautas Lietuvoje išaugo 67 proc.

"Ryanair" keleivių srautas Lietuvoje išaugo 67 proc.

Airijos pigių skrydžių aviakompanija "Ryanair" Lietuvoje per septynis šių metų mėnesius skraidino 67 proc. daugiau keleivių, palyginus su praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu.

"Net 390 tūkst. keleivių pasirinko "Ryanair" aviakompaniją ir jos garantuojamą mažiausią bilietų kainą, punktualumą. Šiuo metu "Ryanair" siūlo 19 maršrutų iš Kauno oro uosto",- sako aviakompanijos atstovas Laslas Tamasas (Laszlo Tamas).

Beje, iš Kauno oro uosto nuo lapkričio pradžios bus galima skristi į Švedijos miestą Geteborgą. "Ryanair" į šį miestą skraidins tris kartus per savaitę. tikimasi, kad nauji reisai padės padidinti bendrovės keleivių skaičių Lietuvoje iki 1 mln. per metus.

Kita vertus, "Ryanair" atstovas teigia, kad nuo šių metų rudens kai kurių nepelningų maršrutų gali tekti ir atsisakyti. Žiemos sezono maršrutai dar nežinomi - dėl jų likimo bus sprendžiama pagal keleivių srautus. Antai nuo lapkričio mėnesio "Ryanair"' bendrovės lėktuvai gali keleivių nebeskraidinti į Brėmeną, Birmingemą ir Žironą.

Bendrovė neatmeta galimybės pradėti rengti skrydžius iš Vilniaus ir Palangos.

ELTA primena, kad šiemet gegužę tarptautiniame Kauno oro uoste aviakompanija atidarė savo pirmąją bazę Rytų ir Vakarų Europoje. Ši aviakompanija į bazę Kauno oro uoste investuos 140 mln. JAV dolerių. Čia iš viso dirbs apie 1 tūkst. žmonių. Aviakompanija Kaune laiko du lėktuvus, kurie skraido į 18 šalių oro uostus.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder