Pusė gyventojų neįžvelgia jokių pokyčių savo šeimos finansuose

Pusė gyventojų neįžvelgia jokių pokyčių savo šeimos finansuose

Kad jų šeimos finansai pastaruoju metu pasitaisė, rugsėjį pastebėjo kas dešimtas gyventojas, tuo tarpu pusė apklaustų piliečių teigė neįžvelgiantys nei teigiamų, nei neigiamų poslinkių.

Vertindami savo šeimos finansus, rugsėjo mėnesį 11 proc. suaugusių šalies gyventojų savo šeimos finansinę padėtį įvertino kaip pagerėjusią, lyginant su buvusia prieš du mėnesius. Beveik keturi iš dešimties (38 proc.) respondentų nurodė, kad jų šeimos finansinė padėtis paskutiniu metu pablogėjo, o kas antras (49 proc.) atsakė, kad jų šeimos finansinė padėtis per paskutinius du mėnesius nepasikeitė, rodo apklausa, kurią naujienų agentūros ELTA užsakymu atliko bendrovė "Baltijos tyrimai".

Palyginti su rugpjūčio mėnesio apklausa, gyventojų vertinimai šiuo klausimu nepakito, o per paskutinius metus patenkintų savo šeimos finansine padėtimi padidėjo 4 procentiniais punktais.

Savo šeimos finansine padėtimi daugiau yra nepatenkinti vyresni nei 50 metų žmonės, gyvenantys kaime, respondentai, kurių šeimos pajamos per mėnesį nesiekia 450 eurų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder