Per „Jamam“ „Akropoliuose“ apsipirko 271 000 žmonių

Per „Jamam“ „Akropoliuose“ apsipirko 271 000 žmonių

Šeštadienį, lapkričio 29 d., vykusios nuolaidų dienos „Jamam“ metu prekybos ir pramogų centruose „Akropolis“ apsilankė 271 tūkstantis pirkėjų. Iki šiol daugiausia pirkėjų „Akropoliai“ per dieną buvo sulaukę 2011 metais – tada per rudens „Jamam“ nuolaidų dieną apsipirko 269,5 tūkst. žmonių.

Lapkritį vykstanti nuolaidų akcija „Jamam“, kai vieną dieną prekės parduodamos su iki 50 proc. nuolaida, tradiciškai žymi Kalėdų sezono didžiausiuose Lietuvos prekybos ir pramogų centruose pradžią.

„Žaislai, drabužiai ir avalynė, parfumerija ir kosmetika bei buitinė technika – buvo tos prekių grupės, kurias per „Jamam“ pirmiausia rinkosi pirkėjai. Pasinaudoti nuolaidomis „Akropoliuose“ žmonės suskubo ir įsigydami kasdienai reikalingus daiktus, ir pirkdami pirmąsias Kalėdų dovanas, – sako Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropolius“ valdančios bendrovės „Akropolis LT“ direktorius Remigijus Veikalas.

Populiariausia Lietuvoje nuolaidų diena „Jamam“ vyksta du kartus per metus – gegužės ir lapkričio mėnesiais. Rudenį „Jamam“ įprastai sulaukia apie 250 000 pirkėjų, pavasarį – daugiau nei 200 000.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder