Pasikeitė rinkliavos už atliekas apmokėjimo tvarka

Pasikeitė rinkliavos už atliekas apmokėjimo tvarka

Nuo sausio vidurio klaipėdiečiams siunčiami nauji pranešimai, kviečiantys sumokėti vietinę rinkliavą už atliekų surinkimą ir tvarkymą 2011 metais. Kaip ir anksčiau, rinkliavą galima sumokėti iškart už visus kalendorinius metus, arba kas ketvirtį.

Skirtingai nei pernai, pakeisti rinkliavos mokėjimo terminai. Pirmąją įmoką reikia sumokėti iki kovo 1 d.

Taip pat šiemet pagal naujus rinkliavos skaičiavimo nuostatus, mokėtojai gaus sąskaitas su mokėjimo sumomis, apskaičiuotomis su centais.

"Primename klaipėdiečiams, kad Klaipėdos miesto savivaldybės Tarybos sprendimu, nuo 2011 metų vietinė rinkliava nebeskaičiuojama garažų savininkams ir garažų bendrijoms. Be to, sodų savininkams rinkliavos pranešimai siunčiami kiekvienam individualiai pagal mokėtojo deklaruotą gyvenamąją vietą, o ne sodų bendrijai", - aiškino Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centro (KRATC) Vietinės rinkliavos administravimo skyriaus viršininkas.

Jeigu rinkliavos mokėtojas iki vasario 15 d. negaus mokestinių pranešimų, jis turėtų kreiptis į KRATC nemokama telefono linija 8 800 13344 arba užsukti į Vietinės rinkliavos administravimo skyrių Klaipėdoje, Bangų g. 11.

Pasak KRATC specialistų, ekonomiškai naudingiau mokėti rinkliavą iškart už visus metus - taip sutaupomos įmokos už mokesčių priėmimą banke ar pašto skyriuje.

Išsami informacija apie mokesčius už atliekų surinkimą ir tvarkymą teikiama nemokama KRATC telefono linija 8 800 13344, elektroniniu paštu [email protected].

Rinkliavos dydžius galite pasitikslinti interneto svetainėje www.kratc.lt.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder