Parduotuvėje "Alaus mėgėjams" - šviežias alus visiems

Parduotuvėje "Alaus mėgėjams" - šviežias alus visiems

Šalia "Švyturio" alaus daryklos (Kūlių Vartų g. 7) įsikūrusi parduotuvė "Alaus mėgėjams" - viena iš nedaugelio Lietuvoje, turinti išskirtines specializuotos "Švyturio" parduotuvės teises. Čia siūlomas šviežias "Švyturio" alaus darykloje pagamintas alus tiek didmeninei prekybai, tiek pavieniams klientams. 15, 30 ar 50 litrų statines galėsite įsigyti už savikainą.

Individualios įmonės, kuriai priklauso parduotuvė "Alaus mėgėjams", savininkas Ramūnas Gadliauskas pasakojo, jog įmonė šiemet atšventė garbingą dešimtmečio jubiliejų, todėl remdamasi savo patirtimi klientams gali pasiūlyti pačios geriausios kokybės paslaugas. Jau metus parduotuvė turi didmeninės prekybos licenciją, todėl gali aptarnauti pačius įvairiausius klientus.

Pasak R. Gadliausko, šiuo metu dažniausi parduotuvės "Alaus mėgėjams" klientai - įvairios kavinės ir barai, prekiaujantys pilstomu alumi. Tačiau, įmonės vadovo teigimu, ši parduotuvė, skirtingai nuo pačios "Švyturio" alaus daryklos, gali pasiūlyti alų ne tik įvairioms įmonėms, bet ir pavieniams klientams. Čia siūloma alaus užsisakyti įvairiausioms progoms - vestuvėms, gimtadieniui ar šiaip pasisėdėjimui pirtyje.

R. Gadliauskas įvardijo ir dar vieną įmonės pranašumą, kuris itin svarbus tiek didmeninei, tiek mažmeninei prekybai. Užsisakius bet kokį kiekį alaus, šis į vietą pristatomas daugiausiai per tris valandas.

Įsigiję bet kurio dydžio statinę, už litrą alaus sumokėsite panašią sumą, kokią išleistumėte įprastoje parduotuvėje. Tačiau neverta pamiršti, jog parduotuvėje "Alaus mėgėjams" prekiaujama gyvu, nepasterizuotu alumi, kurio paragauti galite tik baruose ir kavinėse, o pastaruosiuose už tokį gėrimą mokėsite dvigubai daugiau.

Įmonė siūlo ne tik alų, bet ir visą alaus pilstymui reikalingą įrangą. Šiuo metu vykdoma akcija - perkantys alų šioje parduotuvėje, kelioninę pompą (kranelį) gali išsinuomoti nemokamai. Tereikės palikti užstatą. Įmonė siūlo ir alaus šaldymo įrangos su angliarūgšte nuomą, kuri leis mėgautis šaltu alumi tarsi bare.

Parduotuvė "Alaus mėgėjams" taip pat prekiauja sidru bei įvairiais suvenyrais - "Švyturio" marškinėliais bei skirtingo dizaino taurėmis.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder