Palangoje - didžiausias batutų parkas Lietuvoje

Palangoje - didžiausias batutų parkas Lietuvoje

Pirmieji batutų pramogų parkai atsirado JAV, kur per kelerius metus jei taip išpopuliarėjo, kad jų buvo įrengta daugiau nei 200. Šiuo metu tai vienas labiausiai populiarėjančių pramogų parko tipų ir Europoje.

Įmonė "Kurortų pramogos" pirmoji ir vienintelė nusprendė Lietuvoje atidaryti didžiausią batutų parką po atviru dangumi. Šio parko atsiradimas buvo kruopščiai planuotas, jam ilgai ruoštasi. Itin daug dėmesio skirta saugumui, lankytojų patogumui bei strategiškai patogiai vietai.

Ne mažiau svarbus faktorius paskatinęs atidaryti batutų parką Palangoje buvo tas, jog pramogų po atviru dangumi Lietuvoje ne tiek ir daug. Be to, pramogos dažniausiai būna orientuotos tik į mažamečius vaikus, tad norėta, jog ir suaugusieji galėtų patirti kažką naujo.

VAIKAMS. Mažųjų parke laukia specialiai jiems pritaikyta nauja, erdvi vaikų žaidimų aikštelė. Tėveliai žaidžiantį vaiką gali stebėti patogiai įsitaisę ant greta esančių sėdmaišių. 

Batutų parkas įsikūrė Palangos miesto širdyje - J. Basanavičiaus g. 43 (šalia Jūratės ir Kastyčio skvero). Jis vilioja jau savo išvaizda - didesnė nei 300 kv. m aikštelė, kurios grindys ir sienos sujungtos į vieną šokinėjimo erdvę. Ten rasite ne tik batutą, bet ir "kempinėlių vonelę", galėsite išbandyti krepšinį (kas nesvajojo "įkrauti" į krepšinio lanką iš aukštai?) arba pažaisti dodžbolą (panašu į kvadratą).

Šokinėti ant batuto ne tik smagu, bet ir naudinga. Toks šokinėjimas stiprina kaulus, sąnarius, kremzles, didina kaulų tankumą. Šuoliai ant batuto - puiki mankšta, kurios metu nugara ar keliai nepatiria didelio krūvio. Šokinėjant veikiant gravitacinei jėgai stiprinama kiekviena kūno dalis, o kartu ir imuninė sistema, kurios dėka galime išvengti pačių įvairiausių ligų.

NAUDINGA. Šokinėti ant batuto ne tik smagu, bet ir naudinga. Toks šokinėjimas stiprina kaulus, sąnarius, kremzles, didina kaulų tankumą.

"Kurortų pramogos" kviečia ir laukia visų - tiek vaikų, tiek suaugusiųjų išbandyti šią smagią pramogą, nes turbūt dažnas pasvajoja, jog būtų šaunu atrasti tokią erdvę, kurioje nejaustum žemės po kojomis, kurioje nekankintų aukščio baimė, kurioje itin daug judesio, šuolių ir jaustumeis, lyg tuoj tuoj galėsi skristi.

Šiame parke rasite ne tik pramogas suaugusiesiems, bet ir mažiesiems. Jų laukia specialiai jiems pritaikyta nauja, erdvi vaikų žaidimų aikštelė. Joje vaikučiai ras kamuoliukų vonią, kelias skirtingų tipų čiuožyklas, tunelius. Ši aikštelė yra spalvinga, žaisminga, galima karstytis ir čiuožykla nusileisti žemyn, žaisti su kamuoliukais. Įvairūs žaidimai lavina vaikų vaizduotę, žaidimas su kitais vaikais skatina bendrauti, tad apsilankymas tokioje žaidimų aikštelėje ne tik smagus, bet ir naudingas. Žaidimų aikštelė yra saugi ir prižiūrima vieta. Tėveliai žaidžiantį vaiką gali stebėti patogiai įsitaisę ant greta esančių sėdmaišių.

Vaikai itin mėgsta pramogas ant batuto, o jų šiame parke yra net keleto skirtingų tipų - galima išsirinkti pagal vaiko amžių ir norus. Mažieji čia gali dūkti ant pripučiamų batutų arba ant apvaliųjų, o vyresnieji gali išbandyti batutų aikštelę.

Šiame parke veiklos ras kiekvienas nuo mažiausio iki didžiausio, šokinėkite, šėlkite ir patirkite kvapą gniaužiančius įspūdžius - juk kur kas geriau bent kartą pabandyti nei dešimt kartų išgirsti.

Kainos

30 min. batutų aikštelėje - 5 EUR, 1 val. - 7 EUR.
30 min. vaikų žaidimų aikštelėje - 4 EUR, 1 val. - 6 EUR.
10 minučių ant pripučiamo batuto - 2 EUR, 30 min. - 3 EUR.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder