Nuo kuprinės iki mėgintuvėlio: "Akropoliuose“ prasideda didžiausia mokyklinių prekių mugė

Nuo kuprinės iki mėgintuvėlio: "Akropoliuose“ prasideda didžiausia mokyklinių prekių mugė

Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių prekybos ir pramogų centruose „Akropolis“ prasideda didžiausia mokyklinių prekių mugė „Atgal į mokyklą“. Iki rugsėjo 1 dienos dešimtys parduotuvių padės moksleiviams ir jų tėveliams surasti viską, ko reikia naujiems mokslo metams. Moksleiviams „Akropoliuose“ bus teikiamos nemokamos okulistų ir ortopedų konsultacijos, bus galima dalyvauti smagiuose edukaciniuose renginiuose ir susipažinti su leidyklos „Šviesa“ retrospektyvine 1945-2015 metais išleistų vadovėlių paroda.

Nuo pieštuko – iki kompiuterio

„Mugėje „Atgal į mokyklą“ dalyvauja beveik 100 „Akropolyje“ įsikūrusių parduotuvių. Tad vienoje vietoje moksleiviai galės rasti viską, ko reikia mokyklai – nuo kanceliarinių prekių iki vadovėlių ir papildomosios ugdomosios literatūros, nuo elektroninio skaičiuotuvo, iki kompiuterio, nuo kuprinės ar kostiumo mokyklai iki sportinės avalynės“, - sako Klaipėdos „Akropolio“ valdytojas Ovidijus Zibalis.

„Atgal į mokyklą“ kampanijos metu Klaipėdos „Akropolyje“ vyks didžiausia bendrovės „Charlot“ bei kitų parduotuvių rengiama mokyklinių kuprinių mugė, kurioje bus galima rasti pačių įvairiausių stilių, skirtingam vaikų amžiui tinkamų kuprinių. Knygyne „Pegasas“ pristatomas didžiausias kanceliarinių prekių ir vadovėlių, papildomos literatūros pasirinkimas. Daugelyje „Akropolio“ parduotuvių rugpjūčio mėnesį vyks įvairūs renginiai vaikams.

Klaipėdos „Akropolyje“ rugpjūčio 28-29 dienomis moksleivių regėjimą nemokamai tikrins okulistai, o ortopedai rugpjūčio 8 d. praves kelių valandų seminarą, kurių metu bus galima pasitikrinti pėdas, specialistai patars, kaip teisingai išrinkti vaikui kuprinę, pamokys taisyklingos laikysenos. Daugiau informacijos apie tai, kokios parduotuvės dalyvauja mugėje „Atgal į mokyklą“, kokie jos metu vyksta renginiai, kada vyks specialistų konsultacijos, galima rasti interneto svetainėje www.akropolis.lt.

Vadovėlių paroda ir chemijos bandymai

Ar dar prisimenate, kaip atrodė Jūsų pirmasis elementorius ar septintos klasės vadovėliai? Sąsiuviniai su sugertukais? Mokyklinės uniformos?

Mugės „Atgal į mokyklą“ metu visa tai bus galima prisiminti, nes prekybos ir pramogų centruose „Akropolis“pristatoma leidyklos „Šviesa“ retrospektyvinė 1945-2015 metais išleistų vadovėlių paroda.

„Ši paroda – tai galimybė ne tik prisiminti laikus, kai ėjome į mokyklą, bet ir patiems pamatyti ir vaikams ar anūkams parodyti, kaip per 70 metų pasikeitė mokymo priemonės. Vaikams turbūt bus netikėta sužinoti, kad vieną pirmųjų pokario elementorių – „Saulutę“, išleistą 1948 metais, parengė dainininko Andriaus Mamontovo senelis Adomas Čiplys, o tėvams – įdomu pamatyti šiuolaikines skaitmenines mokymosi priemones“, - sako O.Zibalis.

Leidyklos „Šviesa“ vadovėlių paroda Klaipėdos „Akropolyje“ vyks iki rugpjūčio 3 dienos.

Šiemet mugėje „Atgal į mokyklą“ vaikai galės ne tik išsirinkti mokslo metams reikalingas ugdymo priemones, bet ir dalyvauti smagiuose edukaciniuose renginiuose

Rugpjūčio 9 dieną į susitikimą Klaipėdos „Akropolyje“ visus kviečia Mėgintuvėlis.lt mokslininkų komanda, kurie vaikus supažindins su smagiais chemijos ir fizikos eksperimentais.

Reklama

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder