Nuo ketvirtadienio iš Vilniaus oro uosto - naujas SAS maršrutas į Oslą

Nuo ketvirtadienio iš Vilniaus oro uosto - naujas SAS maršrutas į Oslą

Skandinavijos skrydžių bendrovė SAS ketvirtadienį pradeda vykdyti tiesioginius reguliarius skrydžius tarp Vilniaus ir Oslo. Naujuoju maršrutu SAS pasiūlys keleiviams keturis reisus per savaitę - pirmadieniais, ketvirtadieniais, penktadieniais ir sekmadieniais. Skrydžiai tarp Lietuvos ir Norvegijos sostinių bus vykdomi „Boeing 737-700” lėktuvais, kuriuose tilps 141 keleivis.

„Pastaraisiais metais pastebimai augo Norvegijos investicijos Lietuvoje: šių metų pirmą ketvirtį Norvegijos sukauptosios tiesioginės investicijos mūsų šalyje sudarė beveik 840 mln. eurų . Dėl ekonomikos vystymosi sulėtėjimo šioje Skandinavijos šalyje, jos verslas ieško vis naujų investicinių galimybių Lietuvoje, kuri vertinama kaip ypač patraukli rinka. Kadangi SAS visų pirma orientuojasi į verslo keleivį, būtent verslo santykių plėtra tarp šių dviejų šalių paskatino mus atidaryti naują maršrutą tarp Vilniaus ir Oslo", - teigė SAS vadovė Baltijos šalims ir Rusijai Rūta Jucienė.

Pasak Vilniaus oro uosto direktoriaus Artūro Stankevičiaus, SAS keleiviai iš Vilniaus per Oslą nuo šiol galės patogiai pasiekti mažesnius Norvegijos miestus: Bergeną, Bodą, Evenesą, Haugesundą, Moldę, Stavangerį, Trondheimą, Tromsą ir kitus.

Šiuo metu skrydžių bendrovė SAS iš Lietuvos į pagrindinius Skandinavijos oro uostus iš viso vykdo 55 skrydžius per savaitę: 19 skrydžių per savaitę tarp Vilniaus ir Kopenhagos bei 14 skrydžių per savaitę tarp Vilniaus ir Stokholmo, 18 skrydžių per savaitę tarp Palangos ir Kopenhagos, o nuo ketvirtadienio - ir keturis reisus per savaitę tarp Vilniaus ir Oslo.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder