"Novaturas" bendradarbiaus su "Finnair"

"Novaturas" bendradarbiaus su "Finnair"

Didžiausias kelionių organizatorius Baltijos šalyse "Novaturas" pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Suomijos oro linijomis "Finnair". Su šia oro linijų bendrove "Novaturo" keliautojai nuo žiemos per Helsinkį bus skraidinami į Tailandą.

"Suomijos bendrovės patikimumą įrodo nuolat gaunami apdovanojimai – pastaraisiais metais "Finnair" ne kartą buvo pripažintos kaip geriausios Šiaurės Europos oro linijos, jos taip pat nuolat minimos saugiausių pasaulio oro linijų dešimtukuose. Todėl renkantis partnerius skrydžiams į Tailandą, "Finnair" galimybėmis, patikimumu ir patogumu keleiviams nebuvo pagrindo dvejoti", - teigia "Novaturo" generalinis direktorius Linas Aldonis.

Anot jo, "Finnair" pasirinkimą taip pat lėmė ir teigiama ankstesnė bendradarbiavimo su šia bendrove patirtis bei geras lėktuvų parkas – "Novaturo" klientai iš Helsinkio į Bankoką bus skraidinami "Airbus" lėktuvais.

Skrydžio į Aziją metu visi "Novaturo" klientai gaus nemokamą maitinimą. Kiekvienas keleivis galės turėti 23 kg registruoto ir 8 kg rankinio bagažo.

"Novaturo" skrydžiai į Tailandą su "Finnair" startuos gruodžio ir truks iki kitų metų kovo mėnesio. Planuojami skrydžiai – antradieniais ir penktadieniais.

Į Indiją ir Jungtinius Arabų Emyratus žiemos kelionių sezono metu "Novaturas" skraidins su "Small Planet Airlines".

Didžiausias kelionių organizatorius Baltijos šalyse "Novaturas", turizmo rinkoje veikiantis jau 12 metų, šiam vasaros kelionių sezonui iš Lietuvos siūlo 16 poilsio ir 73 pažintinių kelionių krypčių. Planuojama, kad šiemet vasaros kelionių sezono metu su "Novaturu" ilsėsis daugiau nei 100 tūkst. poilsiautojų iš Baltijos šalių.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder