Neringos parduotuvei-kavinei uždrausta prekiauti

Neringos parduotuvei-kavinei uždrausta prekiauti

Klaipėdos valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos inspektoriai atlikę patikrinimą bendrovės „Geras poilsis“ parduotuvėje-kavinėje, įsikūrusioje Neringoje, Naglių g. 27, nustatė daug grubių pažeidimų. Tad šios parduotuvės-kavinės veikla laikinai, kol nebus ištaisyti trūkumai, sustabdyta.

Inspektoriai nusprendė, kad įmonei „Geras poilsis“ priklausančioje parduotuvėje-kavinėje negalima aptarnauti poilsiautojų ir Neringos gyventojų, nes čia nesutvarkyta teritorija, tualeto durys atsidaro tiesiai į prekybai skirtą erdvę. Be to, neįrengta vieta darbuotojų persirengimui ir valymo inventoriaus laikymui. Buvo nustatyta ir bendrų higienos pažeidimų: šalia maisto produktų laikomos cheminės medžiagos ir valymo inventorius, nėra priemonių ir įrangos rankų plovimui.

Svarbu, kad bendrovės „Geras poilsis“ parduotuvėje-kavinėje netinkamai buvo laikomi maisto produktai – šaldytuve temperatūra siekė +16,5 laipsnių celcijaus, fasuoti produktai netinkamai atskirti nuo nesufasuotų. Be to, neparengtos ir nepatvirtintos patieklaų receptūros, gamybinėse patalpose skraidė musės, nebuvo registruojamas greitai gendančių maisto produktų priėmimas, teigiama pranešime.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder