Naujame "Bitės" salone - išmaniosios namų, laisvalaikio ir sporto naujovės

Naujame "Bitės" salone - išmaniosios namų, laisvalaikio ir sporto naujovės

Uostamiesčio prekybos ir pramogų centre "Akropolis" duris atvėrė naujos kartos "Bitės" salonas flagmanas. Klaipėdietiškais motyvais papuoštoje erdvėje lankytojai kviečiami rinktis iš daugiau nei 100 skirtingų pavadimų išmaniųjų įrenginių - telefonų, planšečių, nešiojamųjų kompiuterių, net televizorių, o, svarbiausia - lietuvių buityje vis dažniau pasirodančių išmaniųjų priedų ir prietaisų.

Šią savaitę duris atvėręs pirmasis uostamiestyje salonas flagmanas yra erdvesnis ir skirtas reikliausiems vartotojams. Perprasti naujovišką įrangą ir prietaisus padės salonuose flagmanuose dirbantis išmaniųjų technologijų specialistas, kuris pamokys naudotis nauju įrenginiu, į jį sukels reikiamus duomenis, supažindins su išmaniaisiais prietaisais.

Gyvenimas ir namai tampa išmaniais

Būtent pastariesiems naujajame salone skirta jauki, į "Namų", "Sporto" ir "Muzikos" temas išskirstyta erdvė.

"Salonas yra visiškai išmanus - išmanieji prietaisai yra prijungti prie interneto, juos galima paimti į rankas ir išbandyti. Būtent išmaniosios naujovės didžiuliu greičiu ateina į visų mūsų gyvenimus", - pažymi "Bitė Lietuva" pardavimų direktorius Giedrius Skliutas.

Jis pastebi, jog klientai labiausiai vertina sportui skirtų įrenginių išmanumą. Pripažinimo sulaukė išmaniosios apyrankės, kuriomis galima fiksuoti savo sveikatos būklę, fizinį aktyvumą, užsibrėžti per dieną norimus pasiekti tikslus. Vis dažniau norima įsigyti ir išmanųjį laikrodį. Pavyzdžiui, salone siūlomas išmanusis laikrodis "Motorola Moto 360" jums primins, kad vertėtų pasportuoti ar atsigerti vandens.

Tarp sportui skirtų naujovių galima rasti išmanųjį teniso raketės laikiklį ir net futbolo kamuolį, su kuriais pažaidus galima peržvelgti pačius įvairiausius rodiklius ir analizuoti savo pasiektus rezultatus.

"Klaipėdos žvejus turėtų žavėti lietuvių sukurtas ir pasaulyje pripažinimo sulaukęs išmanusis sonaras "Deeper". Tai yra specialus įrenginys, kurį panardinus vandenyje savo išmaniojo telefono ekrane galima stebėti vandens telkinio gylį, ar yra žuvų, kokia vandens temperatūra ir kita. Šis įrenginys yra itin populiarus", - sakė G. Skliutas.

Lietuviai su namams ir muzikai skirtomis naujovėmis jau yra susipažinę, tad "Bitės" salone galima rasti platų garso kolonėlių, kurių aukšta garso kokybė nustebins ir melomanus, muziką grojančių ar radijo laidas perduodančių lempučių, interneto vaizdo kamerų asortimentą. Klientai gali išbandyti net išmanųjį elektros lizdą arba itin tvirtą spyną - šie prietaisai taip pat valdomi išmaniuoju telefonu.

Salone - naujovės

Nuo šiol naujuosiuose "Bitės" salonuose kartu su interneto planu bus galima įsigyti ir televizorius. Interneto plano ir į kišenę telpančio maršrutizatoriaus derinys gali aptarnauti iki 10 namuose esančių išmaniųjų prietaisų, o prijungus televizorių automatiškai bus įdiegtos "YouTube", "Netflix" programėlės ir kiti interneto televizijos kanalai. Pavyzdžiui, "Skype" programėlės pagalba su artimaisiais bus galima bendrauti televizoriaus ekrane.

"Vis daugiau lietuvių filmus, serialus ir laidas žiūri internetu, tad nuo šiol "Bitės" salonuose flagmanuose bus galima įsigyti televizorių su visus namus aprūpinančiu interneto ryšiu. Įsigijus mažą dėžutę - interneto maršrutizatorių - sparčiu 4G internetu galima naudotis išvykus iš namų - šis prietaisas ryšiu gali aprūpinti iki 6 valandų", - pažymėjo G. Skliutas.

Beje, salono atidarymo proga iki rytojaus naujajame "Bitės" salone "Akropolyje" teikiamos nuolaidos čia siūlomiems telefonams, kompiuteriams, mobiliojo ryšio planams.

Reklama

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder